fbq
HaastatteluPihlajakadun avio-onnea! Salkkarit-tähti Hanna Kinnunen paljastaa: miksi renttuna tunnettu Kari Taalasmaa on Sallan elämän mies?
Pihlajakadun avio-onnea! Salkkarit-tähti Hanna Kinnunen paljastaa: miksi renttuna tunnettu Kari Taalasmaa on Sallan elämän mies?

Salatut elämät -saippuasarjan tiimoilta vietettiin keskiviikkona (27.4.) tavanomaisuudesta poikkeavaa mediapäivää, kun osa sarjan näyttelijöistä esitti paikan päälle saapuneelle lehdistölle ja sarjan faneille livenä spesiaalin hääkohtauksen.

Lue myös: Salkkarit-häissä tosielämän shokkikäänne: Karin näyttelijä koronassa – Salla menee naimisiin yksin

Livenä esitetyn kohtauksen teemana oli tietysti sarjan suosikkihahmojen Sallan ja Karin avioituminen, joka nähdään televisiossa 10. toukokuuta.

– Aviomieheni soitti aamulla, kun olin matkalla töihin ja huikkasi puhelun lopuksi, että ”Hei muuten, hauskaa hääpäivää!” ja ”Pidähän kivaa siellä”, Sallaa näyttelevä Hanna Kinnunen nauraa Katsolle.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan Sallan ja Karin piti astella alttarille myös median edessä, mutta tosielämän shokkikäänne sotki suunnitelmat, kun Karia näyttelevä Tommi Taurula sairastui koronaan ja joutui jäämään tilaisuudesta pois.

– Tätähän tämä korona-aika on. Jatkuvaa muutosta ja yllätyksiä, Hanna kuittaa.

Lue myösVanha tuttu hahmo palaa Salkkareihin 12 vuoden tauon jälkeen

Salkkarit-häät.

Intohimoa ja sähköä

Salkkareiden Salla on ehtiväinen nainen: Karin kanssa avioituminen oli jo neljäs kerta, kun hääkellot soivat katsojien räväkälle ja omapäiselle suosikkihahmolle.

– Sallan mielestä häät olivat tietysti maailman ihanimmat. Hän oli odottanut sitä kuin kuuta nousevaa. Oli se kyllä itsellenikin tosi hauskaa näytellä häätarinaa, Hanna myhäilee.

Roolihahmonsa läpikotaisin tunteva näyttelijä uskoo Kari Taalasmaan olevan Sallalle oikea mies. Mutta miksi? 

– Sallan ja Karin suhde on aito. Se on myös intohimoinen ja sähköinen, mutta siellä pohjalla on kuitenkin yhteinen arvomaailma.

Ohessa Salkkareiden virallinen häävideo. Keskiviikkona liveyleisön edessä näytelty osuus alkaa noin ajassa 4.20.

28.04.2022 14:15 | Teksti: Eetu Ampuja | Kuvat: Atte Kajova & MTV / Fremantle

Seuraa meitä somessa