fbq
TVVanha tuttu hahmo palaa Salkkareihin 12 vuoden tauon jälkeen
Vanha tuttu hahmo palaa Salkkareihin 12 vuoden tauon jälkeen

Salatut elämät -sarjassa viimeksi vuonna 2010 nähty, Aarni Kivisen näyttelemä Panu Kaukovaara palaa sarjaan takaisin.

Panu on lentokapteeni, joka alun perin muutti Pihlajakadulle vuonna 2008 uusioperheensä kanssa. Perheeseen kuuluivat naisystävä Veera Puolakka, Panun poika Sampo, Veeran tytär Peppi Puolakka sekä Panun kaksoset Aino ja Otto. 

Panu ja Veera erosivat Panun petettyä Veeraa ex-vaimonsa Iiriksen kanssa, ja Iiris ja Panu palasivat yhteen. Heidän oli tarkoitus mennä naimisiin, mutta Panu sai tietää, että Iiriksellä oli ollut sutinaa Heli Sievisen kanssa. Panu häipyi lastensa kanssa sinne, mistä oli tullutkin eli Lahteen. 
Panun lapsista Sampo ja Aino ovat tehneet jo aiemmin paluun sarjaan. 

Lue myös: Salkkarit-häissä tosielämän shokkikäänne: Karin näyttelijä koronassa – Salla menee naimisiin yksin

Salkkarit

Panu ei Aarni Kivisen mukaan ole erityisemmin muuttunut. Kivinen muistuttaa kuitenkin, että hahmo rakentuu tilanne kerrallaan.

– Tilanteet ovat aina uusia, ja pitää miettiä, millä tavalla tämä Panu-henkilö suhtautuu mihinkin asioihin. Hirveästi ei voi paljastaa, mutta moninaisia käänteitä tulossa ja niitä on mukava näytellä, Kivinen sanoo.

Suomenlinnassa asuva näyttelijä oli noin kolme vuotta sitten oli mukana perustamassa Suomenlinnaan baaria. Baarin perustamisen aikaan Suomessa oltiin vielä autuaan tietämättömiä nurkan takana lymyävästä koronaviruspandemiasta.

– Me ehdimme vähän harjoitella sitä touhua, ja sitten tulikin pandemia, mutta vielä ollaan olemassa, Kivinen sanoo.

Hän käy itsekin tekemässä vuoroja tiskin takana, jos vain muut työt antavat myöten. Näyttelemis- ja baarihommien lisäksi Kivisellä on suomenkielistä rock-musiikkia soittava bändi nimeltään Suomenlinnan suolakurkut.

Edellisen Salkkari-rupeamansa jälkeen Kivinen on näytellyt pääasiassa teatterissa ja tehnyt elokuva- ja televisiorooleja. Hänet nähty muun muassa tv-sarjoissa Roba ja Syke.

Lue myös: Salkkareiden viikon juonipaljastukset: Elina paljastaa totuuden Noelista – mutta uskooko kukaan?

Salatut elämät MTV3-kanavalla MA-PE klo 19.30.

Juttua muokattu 28.4. klo 12.30: Lisätty toinen kappale.

Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: Timo Korhonen, MTV