fbq
HaastatteluHuonoa palvelua ja ihmisten kiusaamista − tällainen on Putous-tähden kehittämä Paskan palvelun illallinen
Huonoa palvelua ja ihmisten kiusaamista − tällainen on Putous-tähden kehittämä Paskan palvelun illallinen

Yksi uusista Putous-näyttelijöistä on Joonas Kääriäinen, joka ei ole sukunimestään huolimatta sukua laulaja Jorma Kääriäiselle, eikä entiselle puolustusministeri Seppo Kääriäiselle.

− Kunpa olisinkin sukua Jorma Kääriäiselle. Jos hän olisi isäni, voisin sanoa, että olisin isäni Jorman näköinen, Joonas vitsailee.

Mikkelistä kotoisin oleva näyttelijä on ollut mukana muun muassa sarjoissa Paras vuosi ikinä, Made in Finland ja Karuselli. Lisäksi hän pyörittää Paskan palvelun illallista. Mistä siinä on oikein kyse?

− Se on minun, kollegoideni ja ystävieni kehittelemä konsepti, joka on saanut ideansa ulkomailta. Se on show ja dinner -tyyppinen asetelma, jossa ruoka on hyvää, mutta palvelu erittäin paskaa, kettuilevaa ja ihmisiä kiusaavaa, Joonas kertoo.

Lue myös: Niina Lahtinen haluaisi tehdä huumoria keskustapuolueesta: ”Minkä takia he kiukuttelevat noin?”

Sisäkuva
Joonas Kääriäisen suosikkisketsihahmo Putouksessa on Kari Hietalahden Juri Kakka ensimmäiseltä kaudelta (2010).​​​​​​

− Ideana on se, että kaikki sinne tulijat tietävät, mitä on luvassa, eikä se tule yllätyksenä kenelläkään.

Välillä joidenkin osallistujien puolisot ovat pahoittaneet mielensä, kun he eivät ole tienneet, mistä konseptissa on ollut kyse. Loppujen lopuksi loukkaantumisia on ollut hyvin vähän.

− Koronapandemian aikana oli hiljaisempaa. Yritämme saada Paskan palvelun illallisen isommin takaisin ensi vuoden puolella, Joonas lupailee.

Putouksesta hän odottaa eniten komedian luomista.

− Saa olla mukana sekä kirjoitus -että ideointiprosesseissa, ja saa luoda omaa sketsihahmoaan. Luulen, että minulla on paljon annettavaa näissä.

Putouksen uusi ohjaaja, entinen Putous-näyttelijä Antti Tuomas Heikkinen onkin Joonakselle ennestään hyvin tuttu, sillä miehet ovat asuneet kämppäkavereina useita vuosia. 

Lue myös: Näin fanit reagoivat uusiin Putous-näyttelijöihin ja juontajaan

Putouksen 15. kausi 21. tammikuuta MTV3:lla ja MTV Katsomossa kello 19.30 alkaen.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
16.12.2022 09:45 | Teksti: Pekka Luokkala | Kuvat: Atte Kajova

Seuraa meitä somessa