fbq
ElokuvatLady Gagasta seuraava Harley Quinn? Tämä kaikki Joker 2 -elokuvasta tiedetään
Lady Gagasta seuraava Harley Quinn? Tämä kaikki Joker 2 -elokuvasta tiedetään

Pahamainen Joker palaa jälleen valkokankaille, kun vuoden 2019 hittielokuva saa jatko-osan.

Seuraavan Joker-elokuvan roolituksesta on jo käyty keskustelua, uutisoi The Hollywood Reporter. Laulaja Lady Gagan on kerrottu olleen alustavissa neuvotteluissa, joissa etsitään vastanäyttelijää Jokeria esittävälle Joaquin Phoenixille.

Ohjaaja Todd Phillips on työstänyt käsikirjoitusta työnimellä Joker: Folie À Deux yhdessä Scott Silverin kanssa. Hollywood Reporterin lähteet kertovat kuitenkin, ettei tulevan elokuvan näyttelijöitä olla vielä lyöty lukkoon.

Lady Gaga
Lady Gagasta spekuloidaan uutta Harley Quinnia.

Tämä tiedetään

Yksityiskohtia Lady Gagan mahdollisesta roolista elokuvassa ei ole julkistettu, mutta arvaillaan, että Gagasta tulisi Harley Quinn: psykiatri, joka kehitti pakkomielteen Jokeriin Arkamin mielisairaalassa, ja josta tuli sittemmin hänen rikoskumppaninsa.

Uusi Harley Quinn tulisi kuitenkin seikkailemaan erilaisessa maailmassa kuin Margot Robbien näyttelemä Harley Suicide Squadissa (2016) ja Birds Of Preyssa (2020).

Kiehtovinta kuitenkin on, että elokuvasta povataan musikaalia. Se tulisi siten olemaan täysi vastakohta vuoden 2019 Joker-elokuvalle.

Lähde: The Hollywood Reporter

Margot Robbie
Margot Robbie on näytellyt Harley Quinnia jo kolmessa elokuvassa.


 

22.06.2022 19:15 | Teksti: Henryk Björkström | Kuvat: All Over Press / Warner Bros.

Seuraa meitä somessa