fbq
ArvostelutKommentti: Terävä Maria Veitola on palannut – ja Valtteri Bottas on ihana!
Kommentti: Terävä Maria Veitola on palannut – ja Valtteri Bottas on ihana!

Jo työni puolestakin minusta on tullut paatunut ja ärsyttävän vaativa televisio-ohjelmien katsoja. Enää ei riitä tusinatavarana tuotettu tositelevisiosisältö niistä samoista tv-kasvoista ja tositelevisiojulkkiksista. Sitä voisikin verrata siihen harmaaseen maanantai-aamuun, jolloin puurossakaan ei ole muuta kuin voisilmä päällä. 

Yökylässä Maria Veitola -ohjelman Valtteri Bottaksen jakso tarjosi minulle kuitenkin oikean gourmet-puuron kera eksoottisten ja uusien lisukkeiden. 

Lue myös: Valtteri Bottas paljastaa Maria Veitolalle veropakolaisuutensa – Näin paljon enemmän hänellä jää käteen veroparatiisissa 

Jo kahdeksan tuotantokautta pyörineen formaatin avulla uteliaat suomalaiset ovat päässeet kurkistamaan julkkisten koteihin. Viime kausina on kuitenkin tuntunut siltä, että ohjelmasta on tullut julkkisten pr-väline ja sen toimittajasta Maria Veitolasta on tullut varovaisempi kysymyksineen – tunnetaanhan hänet tiukoista ja suorista kysymyksistään. 

Valtterin ja hänen puolisonsa Tiffany Cromwellin jaksossa ohjelma ja Maria ovat palanneet sen alkujuurille: Katsojat pääsevät kurkistamaan aidosti ja oikeasti F1:llä itsensä miljoonääriksi tienanneen Valtterin hulppeaan elämäntyyliin. Monesti kun julkkikset tuppaavat viemään Marian muualle kuin kotiinsa, kuten esimerkiksi Pekka Haavisto, joka vei hänet veneelleen. 

Lue myös: Yökylässä Maria Veitola: Pekka Haavisto ei päästä kotiinsa – Antoniota ei näy ollenkaan

R
F1-kuski Valtteri Bottaksen tavallisuus hurmaa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. 

Jo pelkästään se, että pääsee näkemään kuinka suomalainen miljonääri elää, on herkullista. Syntisen hyväksi jaksosta tekee sen, että Valtteri puhuu suoraan ja aidosti elämästään tavalla, jolla jopa mystiseksi luokiteltavan suomalaisen supertähden ei uskoisi puhuvan.

Valtteri tuo kameroille aidon itsensä, ja tv-kameroiden linssien läpi voi aistia miehen herkkyyden. Maailmalla kierretyt vuodet eivät ole vaikuttaneet ainakaan jakson mukaan laisinkaan Valtteriin, vaan hän on edelleen tavallinen suomalainen mies, joka on onnellinen tavallisista asioista. 

Ne otsikot ja artikkelit, joita olen hänestä lukenut, pyyhkiytyvät jakson jälkeen mielestäni pois ja saan tilalle Valtterin, jonka suomalainen tosimiehen sydän on puhdasta kultaa. Kiitos Maria Veitola ja Yökylässä-tiimi, tämä on parasta viihdettä pitkään aikaan!

Yökylässä Maria Veitola torstaisin MTV3-kanavalla. Seuraava jakso julkaistaan ennakkoon MTV Katsomossa.

05.02.2023 15:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa