fbq
ArtikkelitTällainen on oikeusjupakassa ryvettyneen Amber Heardin ura – Aquaman-rooli oli vaakalaudalla
Tällainen on oikeusjupakassa ryvettyneen Amber Heardin ura – Aquaman-rooli oli vaakalaudalla

Näytteljä Amber Heard on noussut viime aikoina toistuvasti otsikoihin uransa sijaan oikeustaistelusta ex-miehensä, Hollywood-näyttelijä Johnny Deppin kanssa. 

Amberin ex-mies Johnny Depp oli yksi Hollywoodin eniten tienaavista näyttelijöistä. Oikeustaiston ja likaisen avioeron myötä hänen uransa on lähtenyt selvästi laskuun, ja mies on hassannut matalalla kynnyksellä miljooniaan. Mediassa on spekuloitu myös sitä, onko kohu aiheuttanut lopun myös Amberin uralle. 

Lue lisää: Näin Johnny Depp nousi häikäisevään menestykseen – nyt jäljellä vain rauniot

Katso kokosi näyttelijättären uran vaiheet yhteen. 

Vuonna 1986 syntyneen Amber Heardin ura lähti käyntiin Friday Nights Lights -elokuvasta vuonna 2004. Lisäksi hänellä oli pieniä rooleja televisiosarjoissa (mm. Californiacation, OC) sekä esiintymisiä musiikkivideoissa. 

Amber

Läpimurtonsa hän teki vuonna 2008 elokuvissa Never Back Down ja Pineapple Express -ohutta yläpilveä. 

Johnny Deppiin hän tutustui vuonna 2009 Rommipäiväkirja-elokuvan (kuvassa ylh.) kuvauksissa tämän vastanäyttelijänä. Elokuva sai ensi-iltansa vuonna 2011. 

Vuonna 2015 Amber nähtiin peräti viidessä elokuvassa, muun muassa suositussa Magic Mike XXL- ja Tanskalainen tyttö -elokuvissa.  

Amber Heard tunnetaan myös Aquaman-elokuvasta Meran roolista. On uutisoitu, että elokuvan tekijät harkitsivat alkuun, palaako hän rooliinsa. Syynä ainoastaan ei ollut oikeustaistelu, vaan myös kemian puute vastanäyttelijä Jason Momoan (kuvassa alh.) kanssa. Elokuva tulee ensi-iltaan 17. maaliskuuta 2023. 

Amber

Amber nähtiin myös Stephen Kingin romaaniin pohjautuvassa Tukikohta-sarjassa, joka ilmestyi HBO Nordicille vuonna 2020. Hän näytteli sarjassa Nadine Crossia. 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
26.04.2022 16:19 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: All Over Press

Seuraa meitä somessa