fbq
ArtikkelitClarissa Hedman kuvaa Diili-tehtäviä mahdottomiksi: "Tuli paskaakin niskaan"
Clarissa Hedman kuvaa Diili-tehtäviä mahdottomiksi: "Tuli paskaakin niskaan"

Clarissalla on taustallaan ammattikorkeakoulusta hankittu vestonomin koulutus. Hän kertoo vaatetusalan koulutuksen kattavan laajan skaalan opintoja vaatteiden suunnittelusta liiketalouteen. 
 
Normaalisti ripeästi toimeen tarttuva Clarissa ei koe ottaneensa sarjan alussa ihan niin paljon roolia, kuin mitä hän normaalisti tekisi, jos kanssatyöntekijät olisivat tuttuja. 

– Parissa ensimmäisessä Diili-jaksossa kisaajat eivät tunne toisiaan juuri yhtään, mutta kolmannessa jaksossa he alkavat olla jo vähän tutumpia, Clarissa huomauttaa.
 
Diilin tehtäviä Clarissa kuvailee jotakuinkin mahdottomiksi. Tehtävien laajuus, budjetti ja aikapaine sekä se, että kaikki pitää tehdä täysin uusien ja vieraiden ihmisten kanssa, antavat haastetta kokeneemmallekin tekijälle. Clarissa tiimeineen on kuitenkin selvinnyt haasteista.
 
– Jotenkin me vain suoriuduimme niistä tehtävistä, vaikka tulihan sitä paskaakin niskaan siellä johtoryhmässä, Clarissa naurahtaa. 

Lue myös: Diili: Projektipäällikkö tekee erikoisen liikkeen johtoryhmän edessä – saa itse potkut 

Diili, jakso 2
Diilin kakkosjaksossa kilpailijat myivät jäätelöä.

 

Diilin tällä kaudella etsitään uutta yrittäjää juontaja-sarjayrittäjä Jaajo Linnonmaan yritysryppään jatkoksi. Clarissa yllättyi kisassa siitä, miten vähän he loppujen lopuksi olivat tekemisissä itse pääpomon kanssa. Jaajoa nähtiin lähinnä tehtävänannoissa ja johtoryhmässä. 
 
– Mutta muuten ihan samalla tavalla toimi kuin olin odottanut, Hedman lisää. 
 
Clarissan isä on tunnettu tennisvalmentaja Jari Hedman ja hänen kihlattunsa on ex-jääkiekkopelaaja Eetu Pöysti. Itsekin urheilullinen Clarissa kertoo saaneensa perheeltään täyden tuen Diilin osallistumiseen. Varsinaisia ohjeita ja vinkkejä hänelle ei jaettu, sillä läheiset uskoivat hänen pärjäävän sellaisena kuin hän on. 

Lue myös: Näin Jaajo Linnonmaa kommentoi Diili-kilpailijoiden rötöstaustoja: "Ei se tee kenestäkään huonompaa"

12.04.2022 18:15 | Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: Timo Korhonen

Seuraa meitä somessa