fbq
tvDiili: Projektipäällikkö tekee erikoisen liikkeen johtoryhmän edessä – saa itse potkut
Diili: Projektipäällikkö tekee erikoisen liikkeen johtoryhmän edessä – saa itse potkut

Tehtävässä sinisen ja punaisen joukkueen on otettava kauppakeskuksessa tapahtuvan myynnin lisäksi huomioon yritysmyynti, somemarkkinointi sekä hoitaa myös jätskitilaukset sekä logistiikka.

Sinisten Sampo-joukkueen projektipäälliköksi valikoituu Jenni ja apulaispäälliköksi Clarissa. Punaisten Mustangin joukkueen johtajana toimii Isabell ja apulaisjohtajana Mikko.

Sininen joukkue saa Jaajo Linnonmaan neuvonantajalta Noora Fagerströmiltä tiukkaa palautetta. Nooran mielestä joukkueella ei ollut strategiaa, ja vastuutkin jäivät puolitiehen.

Lopulta punainen joukkue voittaakin ylivoimaisesti yli 1800 euron myyntikatteella sinisten jäädessä alle tuhannen euron tuloksen.

Lue myös: Diili-Isabell saa Jyrki Sukulan sanattomaksi – kommentoi tökerösti tämän jäätelöä

Jenni joutuu projektipäällikkönä vastuuseen.

Pesula- ja siivousalaa pyörittävä Jenni valitsee johtoryhmän eteen hieman yllättäen tehtävässä onnistuneet Doran ja Clarissan. Jaajo antaa kuitenkin projektipäällikkönä toimineelle Jennille potkut.

- Arvot on niin kauan mielipiteitä, kunnes ne maksaa sulle jotain, ja mulle ne maksoi nyt tän kilpailun. Mulla oli vaihtoehtona ottaa johtoryhmän eteen kaksi niin sanotusti heikompaa (Vili ja Veera) hyvin suoriutunutta, tai kaksi vahvaa (Dora ja Clarissa) vähän heikommin suoriutunutta. Ja päätin niitten arvojeni mukaisesti valita tän jälkimmäisen, Jenni pohtii.

Lue myös: Diili-Jennillä oli bisnesideoita jo nuorena: "Myin 8-vuotiaana pornokuvia"

Diili torstaisin Ruudussa ja klo 20.00 Nelosella.

07.04.2022 14:48 | Teksti: Milla Leinonen I Kuvat: Nelonen

Seuraa meitä somessa