fbq
90 days

90 päivää morsiamena: Varakas Bilal testaa härskisti ulkomaalaista morsiantaan – esittää köyhää

90 päivää morsiamena -sarjassa ulkomaalaiset miehet ja naiset matkustavat Yhdysvaltoihin K-1-viisumin turvin tapaamaan rakastettujaan. Pariskunnilla on 90 päivää aikaa tapailla, jonka päätteeksi heidän tulee mennä naimisiin tai suhteen ulkomaalainen osapuoli joutuu lähtemään maasta. 

90 päivää morsiamena -kaksoset Darcey & Stacey Katson haastattelussa – Darcey laukoo mielipiteensä eksänsä suhteesta: ”Ollakseni rehellinen…”

Yksi mukana olevista on yhdysvaltalainen Bilal Hazziez, 42, ja Karibianmerellä sijaitsevasta Trinidad ja Tobagon tasavallasta kotoisin oleva Shaeeda Sween, 37.

Bilal on ahertanut itsensä rikkauksiin kiinteistövälittäjänä ja sijoittajana. Näin ei ole kuitenkaan aina ollut, sillä hän vietti lapsuutensa vaatimattomissa oloissa. Bilal rakastaa tyylikkäitä pukuja, äveriäitä kelloja ja kaikkea luksukseen liittyvää. Shaeeda on puolestaan ammatiltaan jooga-ohjaaja. 

–  Makuni on kallis ja arvostan hienoja asioita. En juo tavallista vaan kuplavettä, Bilal nauraa. 

Pariskunta oli tutustunut toisiinsa sosiaalisen median välityksellä yhteisten ystävien kautta. Shaeeda oli iskenyt silmänsä salskeaan mieheen ja päättänyt ottaa yhteyttä. Juttu alkoi luistamaan, ja lopulta Bilal lensi tapaamaan ihastustaan. Hän oli ottanut varalta mukaansa kihlasormuksen, jonka hän pujotti lopulta Shaeedan sormeen reissun päätteeksi. Matkan jälkeen alkoi koronapandemia, jonka vuoksi he eivät ole nähneet liki kahteen vuoteen. 

Nyt Shaeeda matkustaa Yhdysvaltoihin, ja pari pääsee vihdoin kokeilemaan, miltä yhteinen elämä voisi tuntua. 

Realitysarjan ensimmäisessä jaksossa Bilal esittelee hulppeaa luksuskotiaan, joka on sisustettu tyylikkäästi. Bilal on hyvin tarkka, kaiken pitää olla millintarkkaan aseteltuna. Mies toteaakin, että hänellä on OCD, eli pakko-oireinen häiriö. 

Tämän tietää myös hänen ex-vaimonsa, jonka kanssa hänellä on kaksi lasta, 16-vuotias tytär ja 14-vuotiar poika. 

Jaksossa Bilal esittelee ex-vaimolleen taloa ostomielessä. Hän kertoo samassa Shaeedan saapumisesta. Ex-vaimo kysyy, mitä mieltä Bilal on, jos kihlattu jättäisi esimerkiksi sukat lattialle. 

– Silloin hän joutuisi nukkumaan lattialla, Bilal nauraa. 

90 päivää morsiamena: Rahaton David kosi Thaimaassa karaokeihastustaan 10 päivän jälkeen - nyt pariskunnalla on oma tv-ohjelma ja messevästi rahaa

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Pariskunta oli naimisissa kymmenen vuotta, mutta he erosivat seitsemän vuotta sitten. He ovat nykyisin hyvissä väleissä ja ystäviä. Ex-vaimo on huolissaan siitä, aikooko Bilal tehdä avioehdon turvatakseen lapsiensa tulevaisuuden. Hän pohtii myös, rakastaako Shaeeda Bilalia sellaisena kuin hän on, eikä maallisen mammonan vuoksi. 

Tästä on huolissaan myös Bilal itse, ja hän päättääkin tehdä testin Shaeedalle tämän tullessa Yhdysvaltoihin. Bilal vie Shaeedan lentokentältä koruttomaan lapsuudenkotiinsa ja hakee hänet pakettiautolla. 

Bilalilla on ollut luottamusongelmia edellisissä suhteissa. 

– Kun sinulla on ollut särkynyt sydän, niin et halua kokea sitä koskaan uudestaan. Haluan testata sitä, haluaako hän rakentaa kanssani jotain, vaikka asuisin täällä, Bilal toteaa lapsuudenkodissaan. 

90 päivää morsiamena -sarjan uusin kausi alkaa discovery+-palvelussa 10.5. 

Seuraa meitä somessa