fbq
Uutiset
11.12.2020 20:10
Teksti: Olli Suominen & Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Sedu Koskinen eli Zedu di Luca
Zedu De Lucan musiikkivideo räjäytti somen - seuraavaksi biisi Apulannan kanssa? Sedu Koskinen lupaa jatkoa musauralle ja lataa suorat sanat epäilijöille!
Uutiset
11.12.2020 20:10
Teksti: Olli Suominen & Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Viime aikoina ahkerasti otsikoissa ollut liikemies ja ravintolamoguli Seppo ”Sedu” Koskinen, 63, matkusti viime viikon lauantaina Espanjaan.

Seiskan tietojen mukaan Sedun matka auringon alle ei ole kuitenkaan pelkkää golfia ja ystäviä, vaikka mies niin kertoikin Facebook-tilillään maanantaina. Seiska tavoitti Sedun Espanjasta viikon alkupuolella.

– No pakkohan se on myöntää, olen siis täällä työasioissa. Olen neuvottelemassa CBD-öljytehtaan perustamisesta Espanjaan sekä yhden–kolmen ravintolan avaamisesta Suomessa. Kaiken tämän aikataulu riippuu täysin koronatilanteesta ja koronapandemian väistymisestä. Espanjassa olemiseen sisältyy toki myös paljon ystäviä ja golfia, Sedu kertoi Seiskalle viikon alussa.

Ulkoministeriö suosittelee suomalaisille edelleen välttämään tarpeetonta matkustamista ulkomaille.

Lue myös: Sedu Koskisen jättiyllätykset jatkuvat: Alan kaupata kannabista ja humalaa!

"Iso bisnes minulle"

Seiska uutisoi torstaina, että Sedu on lähtenyt mukaan hamppua kemiallisesti ja mekaanisesti jalostavaan yritykseen. Yökerhokeisarin ja yhdysvaltalaisen yrityksen yhteistyöstä uutisoi ensin Taloussanomat.

– Aiomme jalostaa hamppuöljyä, ja se on iso bisnes minulle, Sedu kertoi.

Lue myös: Tässä se vihdoin on! Katso Sedu Koskisen ensimmäinen musiikkivideo - näin herkästi laulaa Zedu De Luca: "Tunteet myllertävät"

Kannabis- eli CBD-öljyä käytetään niin kosmetiikassa kuin luontaistuotteena, vaikkakaan sen vaikutuksesta ei ole aukotonta näyttöä. Suuressa osassa Euroopan maista sen käyttö on laillista.

Lisäksi Sedu suunnittelee suomalaisen humalan kaupallistamista.

– Tutkimme sen mahdollisuuksia luonnontuotteena ja tuotteistamista pakkausmateriaaliksi, Sedu selvittää.

Musiikkiuralle jatkoa

Sedu julkaisi viime viikolla kappaleen artistinimellä Zedu de Luca. Seiskan verkkosivuilla ensimmäisenä julkaistu Minä muistan sinut aina -kappale ja -musiikkivideo herättivät runsaasti keskustelua ja Seiskan verkkosivuilla musiikkivideota on katsottu jo reilusti yli 100 000 kertaa.

Lue myös: Sedu Koskisen jymyuutinen: vaihtaa nimensä Zedu De Lucaksi! Paljastaa erikoisen tarinan uuden nimen takana

Katso alta Zedu De Lucan musiikkivideo!

Myös moni julkisuuden henkilö avasi sanaista arkkuaan kappaleen ulostulon myötä.

Esimerkiksi Apulanta-yhtyeen nokkamies Toni Wirtanen sekä Teflon Brothers -yhtye kannustivat somessa Zedu De Lucaa ja tuumailivat jopa mahdollista yhteistyötä tulevaisuudessa.

– Kappaleen julkaisu poiki paljon julkisuutta. Totta kai myös sanasepot veistelevät viisauksiaan, mutta positiivinen palaute on ollut kannustavaa ja tämän myötä myös tulen jatkamaan uraani musiikin saralla, Sedu paljastaa Seiskalle salaperäisenä.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »