fbq
Uutiset
18.09.2020 17:04
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Panu Hörkkö
Roope Salminen
Yllättävä yksityiskohta Roope Salmisen seksuaalirikostuomiosta: ökytulot romahtivat duunarin tasolle!
Uutiset
18.09.2020 17:04
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Panu Hörkkö

Näyttelijä-juontaja Roope Salminen sai tuomion pakottamisesta seksuaaliseen tekoon.

Roope tuomittiin 70 päiväsakkoon. Hänen tuloillaan maksettavaa kertyi 2 380 euroa. Lisäksi hän joutuu maksamaan uhrille 1 000 euroa kärsimyksestä.

Sakon suuruus kertoo yllättävän tiedon Roopen tulojen nykytasosta. Vuonna 2018 Roopen ansiotulot olivat hieman yli 190 000 euroa eli noin 15 800 euroa kuukaudessa.
Roopen sakkojen perusteella hänen tulonsa ovat romahtaneet huomattavasti. Nyt Roopen nettotulot ovat noin 2 300 euroa kuukaudessa.

Lue myös: Roope Salminen sai tuomion pakottamisesta seksuaaliseen tekoon

 

Valittaa tuomiostaan

Roope kommentoi saamaansa tuomiota Instagram-tilillään tänään perjantaina (18.9.).

- Helsingin käräjäoikeus päätyi tuomiossaan tänään ratkaisuun, että olen iltapäivällä 21.8.2015 käskenyt sekä avustanut naishenkilöä riisuutumaan ja tämän jälkeen mennyt hänen kanssaan samaan sänkyyn nukkumaan. Tämä on oikeuden mukaan tapahtunut naisen humalatilaa hyväksi käyttäen, hän kirjoitti.

Roope kirjoitti jokaisella ihmisellä olevan kiistaton ja ehdoton keholliseen itsemääräämisoikeuteen ja siihen, ettei ketään pakoteta minkäänlaiseen seksuaaliseen tekoon. Hän kirjoitti kunnioittavansa sitä.

- Tässä tapauksessa olen viettänyt yhteisymmärryksessä aikaa asianomistajan kanssa sekä edellisenä iltana jatkoilla että kyseisenä iltapäivänä hänen asunnollaan, mutta en ole painostanut häntä riisumaan itseään, riisunut häntä tai painostanut nukkumaan kanssani. Tämän vuoksi valitan tuomiosta.