fbq
Uutiset
21.08.2018 09:54
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram
Michaela Söderholm

Miss Suomi Michaela Söderholm palasi koulun penkille - sai koulukaverikseen julkisuudesta tutun kaunottaren: Ei tarvinnut aloittaa ensimmäistä päivää yksin!

Uutiset
21.08.2018 09:54
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Hallitseva Miss Suomi Michaela Söderholm aloitti eilen maanantaina (20.8.) toimittajan opinnot Laajasalon opistossa. Hän on innoissaan koulun penkille palaamisesta.

LUE LISÄÄ: MISS SUOMESTA TOIMITTAJA?! MICHAELA SÖDERHOLM AHERSI PÄÄSYKOKEISSA!

- Oli kiva palata koulun penkille, sillä uuden oppiminen ja opiskeleminen on aina mielekästä. Moni tuttu on käynyt kyseisen koulun ja osa myös saman linjan. He ovat kehuneet opetusta kovasti. Ihan yksin ei tarvinnut myöskään ensimmäistä koulupäivää aloittaa, sillä crossmedia-linjalla opiskelee tanssikaverini ja urheilutoimittajalinjalla Beata Papp, Michaela hehkutti Seiskalle ensimmäisen koulupäivän jälkeen.

Entisenä taitoluistelijanakin tunnettu Beata Papp osallistui Michaelan tavoin Miss Suomi -kilpailuun vuonna 2017, mutta jäi ilman sijoitusta.

Syksyllä työharjoitteluun

Suomen kaunein nainen uskoo saavansa opintojen myötä paljon uusia kavereita. Katse on kuitenkin opiskelijabileiden sijaan tiukasti opiskelemisessa.

- Opiskelut sisältävät monipuolisesti kirjoittamista, kuvaamista sekä videoiden että radion tekemistä. Syksyllä on neljän viikon harjoittelujakso ja maaliskuussa varsinainen työharjoittelu.
 

 

Ensimmäinen koulupäivä! Miks mua jännittää enempi ku ekalle meno 🙊 #koululainen

Henkilön Michaela Söderholm (@michaela.soderholm) jakama julkaisu

Michaela hehkutti opintojen aloittamista sunnuntaina myös Instagram-sivuillaan. Hän paljasti jännittävänsä toimittajan opintojen alkamista enemmän kuin peruskoulun aloittamista.