Katso kuvat!

Yli 20 vuoden ikäero! Perussuomalaisten Veikko Vallin, 57, esitteli Linnassa afrikkalaisen avopuolisonsa – tumma Alice on käsittämätön kurvikaunotar Kap Verdestä

Uutiset | 07.12.2019 15:31

Perussuomalaisten ensimmäisen kauden kansanedustaja Veikko Vallin oli perjantai-iltana lähes liikuttunut Linnassa. Pääsy itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle ja Presidentinlinnan tunnelma veti poliitikon nöyrän kiitolliseksi.

– Tämä on tosi arvokas ja erittäin tärkeä juhla. Täällä muistetaan niitä sukupolvia, jotka itsenäisyyden meille taistelivat.

– Juuri se on mielestäni tämän juhlan tärkein opetus: meidän on muistettava, ettei itsenäisyys ole itsestäänselvyys. Tämä on valtava kunnia niille sukupolville, jotka ovat itsenäisyyden meille mahdollistaneet, hän sanoi Seiskalle.

Lue myös: Tuntemattomat, lumoavat kaunottaret käänsivät katseita Linnassa - kuvat! Kuka on Linnan kaunein 2019? Äänestä!

Alice Pereira, 35, ja Veikko Vallin, 57, punaisella matolla Presidentinlinnassa.
Alice Pereira, 35, ja Veikko Vallin, 57, kuvattuna punaisella matolla itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolla Presidentinlinnassa.

Tampereen Trump ja Kap Verden kaunotar

Tampereen Trumpiksi kutsuttu Veikko kuuluu eduskunnan varakkaimpiin kansanedustajiin. Kiinteistöbisneksillä ja urheiluravinteilla tuhtia tiliä tehnyt pirkanmaalainen arvioi kesällä Aamulehdelle antamassaan haastattelussa omaisuutensa arvoksi noin 2,1 miljoonaa euroa.

Jos tiliote saa suun hymyyn, Veikolla riittää muutoinkin aihetta tyytyväisyyteen. Linnassa hänen käsikynkässään nähtiin näet yksi eniten katseita kääntäneistä kaunottarista, avopuolisonsa Alice Pereira.

Lue myös: Huomasitko tätä hottista Linnan juhlissa? MM-kultaleijona Jere Sallisen tyttöystävä-Marin iltapuku oli täysi napakymppi - kuva!

Tyrmäävä tummaverikkö kertoi Seiskalle olevansa kotoisin Kap Verdestä. Keskellä Atlantin valtamerta komeileva Afrikan saarivaltio sijaitsee noin 450 kilometrin päässä Länsi-Afrikan rannikolta.

– On todella mukavaa olla täällä Linnan juhlissa. Onhan tämä hieman tavallisesta poikkeava ilta! Nautimme tästä kumpikin, Alice iloitsi.

Alice Pereira, 35, ja Veikko Vallin, 57, kuvattuna punaisella matolla itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolla Presidentinlinnassa.

Jatkoille, totta kai!

Juhlahumussa viihtynyt 35-vuotias Alice myös myönsi, ettei hän etukäteen osannut arvata, mitä kaikkea arvokas juhlatilaisuus toisikaan tullessaan.

Lue myös: Linnan historian seksikkäin vieras? Huuhkajat-kapteenin mallityttöystävä Jitka tyrmää kauneudellaan – iltapuvussa hurjan kokoinen laahus!

– Minulle ei ole tälle illalle mitään erityisempiä odotuksia, vaan katson mitä se tuo tullessaan. Ei ole kyllä mitään valittamista.

Silminnähden sekä illasta että toisistaan nauttineet Veikko ja Alice paljastivat Seiskalle, ettei illanvietto loppunut suinkaan Presidentinlinnaan.

– Kyllä, kyllä! Todellakin menemme jatkoille, hyväntuulinen Veikko huikkasi.

Näyttävä pariskunta! Alice ja Veikko suuntasivat Presidentinlinnasta jatkoille.
Näyttävä pariskunta! Alice ja Veikko suuntasivat Presidentinlinnasta jatkoille. - Kyllä kyllä, todellakin!


Seiska Linnassa.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto & AOP
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!