Uutiset

Yhteiskuva Seiskassa! Valtteri Bottaksen ex-vaimo toipui erosta – Emilia lemmenlomalla rallitähden pojan kanssa!

13.02.2020 06:01

Seiskan toimitukseen rupesi tupsahtelemaan viime viikolla kuumia vinkkejä Indonesian Balilta. Formula 1 -tähti Valtteri Bottaksen ex-vaimo Emilia, 27, ilmestyi suositulle paratiisisaarelle komean nuoren miehen kanssa.

– Emilia viihtyi silminnähden hyvin reilun parikymppisen tumman miehen seurassa. Heistä näki kauas, että heidän välillään on muutakin kuin pelkkää ystävyyttä, lomakansa kuvailee.

Lue myös: Emilia Bottas julkaisi tunteikkaan tekstin avioerosta Valtteri Bottaksen kanssa - eron syynä elämäntilanteiden haasteet: "Tiemme ovat vieneet meidät erilleen"

Emilian uusi rakas on 25-vuotias autoalalla vaikuttava suomenruotsalainen herrasmies, joka asuu pääkaupunkiseudulla.

Miehen isä on tunnettu suomalainen rallitähti, joka on tehnyt tiivistä yhteistyötä muun muassa Valtteri Bottaksen kanssa. Näin ollen voisi kuvitella, että Emilian ja uuden rakkaan tiet ovat kohdanneet autourheilumaailmassa.

Lue myös: Paparazzikuvat! Emilia-vaimonsa jättänyt Valtteri Bottas nakitti isänsä muuttoavuksi – F1-tähden tavarat siirrettiin Helsingin-ökykodista pakettiautoon!

Tarkkaa tietoa ei siitä ole, kuinka kauan Emilia ja mies ovat toisiaan tapailleet. Seiskan tietojen mukaan suhde kuitenkin on alkanut vasta sen jälkeen, kun Valtteri yllättäen viime marraskuussa päätti ottaa avioeron Emiliasta.

Lue lisää ja katso yhteikuva lemmenlomalaisista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!