fbq
Uutiset
28.11.2019 13:00
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Emilia Bottas
Emilia Bottas julkaisi tunteikkaan tekstin avioerosta Valtteri Bottaksen kanssa - eron syynä elämäntilanteiden haasteet: "Tiemme ovat vieneet meidät erilleen"
Uutiset
28.11.2019 13:00
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Kuten Seiska torstaina uutisoi, F1-tähti Valtteri Bottas ja hänen vaimonsa Emilia Bottas ovat eronneet.

Valtteri ja Emilia vahvistivat eronsa torstaina puolenpäivän jälkeen Instagramissa.

SOKKIERO! VALTTERI BOTTAS JÄTTI EMILIA-VAIMONSA!

Emilian päivitys oli Valtterin tavoin hyvin tunteikas.

- Olemme päättäneet erota Valtterin kanssa. Tiemme ovat ajan saatossa vieneet meidät erilleen elämäntilanteidemme tuomien haasteiden takia ja näemme tämän parhaaksi vaihtoehdoksi meidän kummankin tulevaisuutta ajatellen. Eroamme ystävinä ja olemme kiitollisia toisillemme kaikista vuosista, jotka olemme saaneet yhdessä viettää. Toivon, että kunnioitatte meidän yksityisyyttä ja ymmärrätte jättää meidät kummatkin rauhaan tämän asian kanssa. Emme tule kommentoimaan tätä asiaa enempää julkisuudessa.

Aiemmin Valtteri kommentoi eroa omalla Instagram-tilillään seuraavasti.

Lue lisää: Valtteri Bottas tilittää Instagramissa: Avioliittomme on tullut tiensä päähän, eroamme Emilian kanssa ystävinä

- Joudun ikäväkseni ilmoittamaan, että avioliittoni Emilian kanssa on tullut tiensä päähän. Tiemme eroavat, sillä urani asettaa haasteita. Tässä elämäntilanteessa tämä on meidän molempien kannalta paras ratkaisu. Eroamme ystävinä. Olen ikuisesti kiitollinen kaikista niistä uhrauksista, joita hän on tehnyt eteeni sekä tuesta, jota olen häneltä saanut. Olen myös kiitollinen kaikesta siitä, mitä olemme kokeneet yhdessä. Toivon, että yksityisyyttämme kunnioitetaan. Tässä on kaikki, mitä minulla on sanottavaa tähän asiaan liittyen.

RIKKOIKO UUSI IMAGO UNELMALIITON?! ERONNEIDEN VALTTERI JA EMILIA BOTTAKSEN RAKKAUS ROIHAHTI TELEVISIOSSA!