fbq
Uutiset
23.03.2020 06:41
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: All Over Press
Pekka Haavisto matkustaa avustajansa kanssa.
Yhteinen kirja! Pekka Haavisto matkustaa ympäri maapalloa nuoren avustajansa kanssa!
Uutiset
23.03.2020 06:41
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: All Over Press

Seiska kertoi viime viikolla ulkoministeri Pekka Haaviston ympärillä velloneesta huhumyllystä, joka ei ota laantuakseen. Sosiaalisessa mediassa, eri keskustelupalstoilla ja poliittisissa blogeissa on kummasteltu, että Pekalla on ollut jo vuosia läheiset välit nuoreen erityisavustajaansa Jeri Aaltoon.

Lue lisää: Läheiset välit puhuttavat! Pekka Haavisto ja nuori avustaja viihtyvät yhdessä – paparazzikuvat Seiskassa!

Pekka Haavisto jäi presidentinvaaleissa Sauli Niinistön jalkoihin, joten hän palasi kansanedustajatyöhön. Maaliskuussa 2018 Pekka tiedotti, että oli palkannut Jeri Aallon eduskunta-avustajakseen.

Jerin tuhkimotarina sai jatkoa, kun Pekasta tuli marraskuussa 2018 Vihreiden puheenjohtaja. Jeri nimitettiin puheenjohtajan avustajaksi puolueen viestintätiimiin.

Ja kun Pekasta tuli vuonna 2019 ulkoministeri, niin Jeri seurasi mukana: Pekka nimitti Jerin erityisavustajakseen.

 

Lue myös: Antonio-puoliso lomalla! Ministeri Pekka Haavisto vietti pyhäpäivää kotona 40 vuotta nuoremman avustajansa kanssa!

Junalla halki Euroopan

Pekka ja Jeri ovat ehtineet matkustaa töiden lomassa ympäri maapalloa. Kaksikko muun muassa reissasi junalla Euroopan halki, minkä tuloksena syntyi Eurooppa raiteilla -niminen yhteinen kirja.

Teoksen tekstin kirjoitti Pekka, valokuvista vastasi Jeri.

Lue myös: Antonio Flores kommentoi Pekka Haaviston kohuttuja välejä nuoreen avustajaan: ”Älä kysy multa!”

Pitää nuorista miehistä

Pekka on tunnetusti viihtynyt aikaisemminkin nuorten miesten seurassa. Hän tapasi vuonna 1997 Kolumbiassa Antonio Floresin, joka oli tuolloin 19-vuotias. Nelikymppinen Pekka ja nuori Antonio rakastuivat.

Antonio on kertonut, että vaaleahiuksisen ja sinisilmäisen Pekan eksoottisuus vei häneltä jalat alta. Antonio muutti Pekan perässä Suomeen, ja heidän parisuhteensa rekisteröitiin vuonna 2002.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »