Antonio oli lomalla, kun Pekka vietti aikaa avustajansa kanssa.

Antonio-puoliso lomalla! Ministeri Pekka Haavisto vietti pyhäpäivää kotona 40 vuotta nuoremman avustajansa kanssa!

20.03.2020 04:04

Sosiaalisessa mediassa, eri keskustelupalstoilla ja poliittisissa blogeissa on kummasteltu, että ulkoministeri Pekka Haavistolla, 61, on ollut jo vuosia läheiset välit nuoreen erityisavustajaansa Jeri Aaltoon.

Tilanteen tekee erikoiseksi se, että Pekka on naimisissa kampaaja Antonio Floresin, 42, kanssa. Silti Pekka viettää paljon vapaa-aikaansakin lähes 40 vuotta nuoremman Jerin seurassa.

Jeri Aalto on Pekka Haaviston erityisavustaja.
Jeri Aalto on Pekka Haaviston erityisavustaja.

 

Lue lisää: Läheiset välit puhuttavat! Pekka Haavisto ja nuori avustaja viihtyvät yhdessä – paparazzikuvat Seiskassa!

Tunteja asunnolla

Seiskan paparazzit alkoivat tutkia tarkemmin Pekan ja Jerin läheisiksi väitettyjä välejä. Toissa viikonloppuna selvisi, että ulkoministeri Haaviston Helsingin Kulosaaren-ökykoti on Jerille tuttu paikka. Kaksikko nimittäin vietti pyhäpäivää kahdestaan Pekan asunnolla.

Pekka ja Jeri saapuivat sunnuntaiaamuna asunnolle kello yhdentoista aikaan. He menivät kahdestaan asunnolle kolmeksi tunniksi, jonka jälkeen Pekka vei Jerin tämän kotiin.

Seiskan tietojen mukaan Antonio oli kyseisenä viikonloppuna lomalla. Hän palasi töihin kampaamoonsa vasta viikonlopun jälkeisenä tiistaina.

Katso paparazzikuvat tuoreimmasta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Seiskan arkisto ja Oona Linna

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!