Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Esko Eerikäinen

Esko Eerikäisellä uusi rakas: tapailee kuumaa fitness-Jasmia, tuttu myös kunnallispolitiikasta – kuva!

Radiojuontaja Esko Eerikäinen, 43, matkusti toissa viikonloppuna sukulaisensa häihin Pietariin. Seiskalle tulleiden vinkkien mukaan Esko ei ollut kuitenkaan reissussa yksin, vaan entisen Hunks-tanssijan matkaseurana oli fitnesspiireistä tuttu pirkanmaalainen Jasmi Qvick, 28.
 
Sporttinen Jasmi on niittänyt mainetta fitnessin parissa kansainvälisellä tasolla. Tumma kaunotar kilpaili pari vuotta sitten Arnold Amateur -kilpailuissa Columbuksessa.
 
 

#paris #morning #morningcardio #wellness #workout #parkmonceau #parisjetaime #newweeknewchallenges #goodvibesonly ????

Henkilön Jasmi Qvick (@jasmiqvick) jakama julkaisu

Fitnessin ohella ohella Jasmi luo uraa politiikassa kokoomuksen jäsenenä kotikunnassaan Pirkkalassa. Hän on kunnanhallituksen nuorin jäsen.

Seiskan paparazzi oli kaksikkoa vastassa, kun he palasivat Allegro-junalla Pietarista toissa viikolla.

– Jasmi oli Pietarissa Eskon avecina tämän serkun häissä. He kiersivät yhdessä kaupungin nähtävyyksiä, lähipiiristä kerrotaan.
 
Esko Eerikäinen ja Jasmi Qvick saapuivat junalla Helsinkiin.

Kaveripiiri yhdisti

Seiskan tietojen mukaan Esko ja Jasmi ovat tutustuneet yhteisten tuttujen kautta. Ystävyyden kerrotaan roihahtaneen romanssiksi kesän mittaan.
 
– Kyse ei ole vain kesäromanssista, vaan molemmat ovat hyvin innoissaan. Heitä yhdistää kiinnostus ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin asioihin, urheilullisuus ja räiskyvä luonne, Seiskalle kerrotaan.
 
Esko on julkisuudessa kertonut olevansa sinkku ja keskittyvänsä hänen sekä ex-vaimonsa Martina Aitolehden Victoria-tyttäreen. Hän ei halunnut nytkään vahvistaa suhdetta Jasmiin.
 
– Olin serkun häissä. Jasmin kanssa törmättiin sattumalta kaupungilla. Hän on frendi. Aina silloin tällöin ollaan nähty Tampereella, ei mitään sen ihmeempää, Esko jarruttelee.
 
Saavuitte kuitenkin Helsinkiinkin yhdessä?
 
– Joo, tulimme samaa matkaa, Esko myöntää.
 
Esko on aiemminkin yhdistetty fitness-kaunottariin. Viimeksi hän viihtyi Nina Sarjolahden seurassa, joka tunnettiin fitness-kilpailuista taiteilijanimellä Nina Ionna
 
 

Teksti:
Juhamatti Nieminen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!