fbq
Uutiset
01.10.2020 08:02
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto
Wallu Valpio
Luuhistui taksiin! Wallu Valpio sai vakavan sairauskohtauksen ja luuli kuolevansa - "Alkoi tuntua, ettei tästä enää selvitäkään"
Uutiset
01.10.2020 08:02
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto

Mediapersoona Wallu Valpiosta kertova elämäkertateos Minun Tieni -kirja julkaistiin tänään torstaina 1. lokakuuta. 

Kirja on raastava läpileikkaus Wallun elämästä aivan tähän päivään saakka. Kirjassa paljastetaan lukemattomia yksityiskohtia miehen vauhdikkaasta elämäntyylistä.

47-vuotiaan Wallun tarina on ollut lähellä loppua useasti ja yksi tällainen tilanne tapahtui viime vuonna helsinkiläisessä taksissa, missä hän sai hengenahdistuskohtauksen rankan työputken seurauksena. 

- Olin juuri palannut Selviytyjät Extra -ohjelman kuvauksista Serenan kylpylähotellista Espoosta. Istuin kantakapakassani, kun yhtäkkiä loputon hengenahdistus alkoi ottamaan ruumiini haltuun. Lähdin välittömästi sairaalaan taksilla ja matkan aikana tilanne jo alkoi tuntua, ettei tästä enää selvitäkään kunnialla, Wallu kertoo kirjassaan. 

Lue myös: Uusi rakas?! Wallu Valpio matkusti naisseuralaisensa jalat sylissä – kuva!

Wallu pelkäsi kuolevansa ja hän luuhistui matkan aikana taksiin. Hän selvisi kuitenkin lopulta lääkärin pakeille. Hänellä diagnosoitiin alkava burn out, minkä takia Wallun terveys oli alkanut oikkuilla.

Tänään ilmestynyt kirja on täynnä huimia tarinoita mitä ihmeellisimmistä päihteiden höyryisistä reissuista Suomen julkkismaailmassa. Kirjassa Wallu kertoo myös avoimesti seksiaddiktiostaan, pettämisistään, savuisista takahuoneista sekä päihdekokemuksistaan. 

Lue myös: Jestas! Näin hulppeasti Wallu Valpio elää Turkissa: elokuvateatteri, kaksi uima-allasta, pelihuone ja erilaisia saunoja – katso kuvat ja video!