fbq
Uutiset
04.01.2018 16:01
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Pastori
Vuosi sitten eronneen Teemu ”Pastori” Potapoffin sinkkupäivät ovat historiaa: Uusi rakas on kuvankaunis punapää - katso!
Uutiset
04.01.2018 16:01
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Vuosi sitten eronnut julkkisportsari ja kirjailija Teemu ”Pastori” Potapoff on varattu mies. Hän paljastaa Instagram-sivuillaan löytäneensä rinnalleen Nelly-nimisen kaunottaren, jonka kanssa hän on viettänyt yhteisen joulun ja uudenvuoden.

- Paras uusivuosi aikoihin. Vuoden vaihtuessa sain suudella maailman ihaninta naista. Ja sain viettää aikaa minulle tärkeiden ihmisten ympäröimänä, kiitos siitä. Kiitos makeista bileistä, @tuomasenbuske. Ja kiitos HIM upeasta keikasta. Nyt uusien duunien kimppuun. Take care. Rauhaa ja rakkautta kaikille vuonna 2018, Teemu kirjoittaa kuvan yhteyteen.


Teemun edellinen suhde edesmenneen nyrkkeilijän ja kansanedustajan Tony Halmeen lesken Katja Potapoffin kanssa päättyi eroon tammikuussa 2017.  Vuonna 2007 avioitunut pariskunta ehti olla naimisissa kymmenen vuotta.

Portsarinakin työskentelevä Teemu on kunnostautunut viime vuosina kirjailijana. Hän on kirjoittanut kolme kirjaa: Yön sankarit, Yön kuningas – Sedu Koskinen ja Selviytyjät – kirja elämästä.

Sosiaalinen media paljastaa, että Teemun uusi rakas viihtyy Helsingin yössä ja festivaaleilla. Kaunottaren luottoystäviin lukeutuu muun muassa näyttelijä Jenni Banerjee.