Katso kuvat!

”Voi apua, olen vielä sängyssä!” Anne Kukkohovi, 49, ei vanhene millään – koronaviruksen riskiryhmäläinen viettää karanteenia käsittämättömän kauniina!

Uutiset | 25.03.2020 20:01

Koronapandemialla alkaa olla yhä suurempia vaikutuksia suomalaisten jokapäiväiseen elämään. Kansalaisia kehotetaan pysyttelevän kotona, ravintolat ja yökerhot ovat lyömässä ovia säppiin ja lienee vain ajan kysymys, milloin maamme pandemiapesäke Uusimaa eristetään muusta valtakunnasta.

Poikkeustilanteeseen voi kuitenkin suhtautua monella tavalla. Entinen huippumalli ja nykyinen kauneusbisnesyrittäjä Anne Kukkohovi ei mielellään junttaa paniikkinappulaa pohjaan, vaan yrittää asioissa myös valoisan puolen.

– Minä jopa nautin tästä eristäytyneisyydestä. Etätöitä tehdessä saa enemmän aikaan, kun ei kulu turhaa aikaa siirtymisiin. Videoyhteys pelaa ja Skype laulaa, hän valottaa tunnelmiaan Seiskalle.

Lue myös: Suomen tavoitelluin sinkkukaunotar? Anne Kukkohoville paukkuu sadoittain viestejä somessa: "En minä jatkuvasti tapaile miehiä!"

Tältä näyttää Kukkohovin karanteenissa! Anne Kukkohovi itsestään kuvan Seiskalle.
Tältä näyttää Kukkohovin karanteenissa! Anne Kukkohovi itsestään kuvan Seiskalle.

Yhä raukeana sängyssä

Se haittapuoli etätöissä kuulemma on, ettei mikään taho ole patistamassa Annea aikaisin ylös. Hän hymähtää loikoilevansa haastatteluhetkellä yhä raukeana lakanoiden välissä.

– Voi apua, olen vielä sängyssä! Anne nauraa kello 11 kieppeillä.

– Tykkään heräillä rauhassa ja selata sängyssäni uutisia. Rytmi on heilahtanut siten, että tulee valvottua hirveän myöhään ja nukuttua pitkään. Ja kun ei tarvitse pukeutua, niin raahustan samoissa verkkareissa ympäri asuntoa!

Lue myös: Kirjapaljastus: Anne Kukkohovilla kuuma seksisuhde ranskalaismiehen kanssa - "Nautin, ettei hän tiennyt minusta mitään, enkä minä hänestä!"

Anne Kukkohovi viihtyy vällyjen välissä. - Näin karanteenin aikaan on ihanaa, kun aamuisin ei ole mikään kiire nousta ylös!
Hitaita aamuja suosiva Anne Kukkohovi viihtyy vällyjen välissä. - Näin karanteenin aikaan on ihanaa, kun aamuisin ei ole mikään kiire nousta ylös!

Kuuluu riskiryhmään

Verkkareissa raahustaminen kannattanee. Vaasalaislähtöinen vaaleaverikkö pysyttelee mieluusti kotosalla, sillä hän kuuluu Miska-poikansa kanssa koronan riskiryhmään.

– Meillä molemmilla on astma, joten pitää olla pikkaisen varovaisempi. Tiedostamme olevamme jollain tavalla riskiryhmää. Siksi ei auta kuin toivoa, että immuniteettimme on tarpeeksi kunnossa.

Lue myös: Anne Kukkohovi avautuu kirjassaan huumekokeilusta: "Ekstaasi teki minut seksuaalisesti halukkaaksi!"

– Ja vaikkei uskoisi, nyt on jo siitepölyäkin ilmassa. Näinä aikoina tulee hirveän huono omatunto, jos aivastaa julkisilla paikoilla. Siksi olen kehitellyt sisäänpäin aivastamisen keinon, jolloin kukaan ei huomaa yhtään mitään, Anne kihertää.

Anne on julkaissut Instagramissa videon, jolla kertoo kieli poskessa karanteeniaskareistaan:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Kukkohovi (@annekukkohovi) on

Kuin maailmantähdet konsanaan

Mikäli Suomessa jaettaisiin seksikkäimmän nelikymppisen palkinto, Kukkohovi olisi yhä tarrautunut siihen kaksin käsin kiinni, vaikka syksyllä ikävuosia tulee täyteen jo 50.

– Noh, maailmantähdet kuten Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow ja Jennifer Aniston ovat kaikki kanssani suunnilleen samaa ikäluokkaa. Ja aivan kuten hekin, yritän itsekin pitää huolta itsestäni ja kropastani. Ei siinä sen kummempaa, hyväntuulinen Anne kuittaa.

Lue myös: Anne Kukkohovi paljasti tulleensa kuvatuksi seksin aikana: Jälkikäteen on hankala miettiä, että tulipahan kuvattua!

Hän kertoo käyneensä maanantaina viimeisen kerran kuntosalilla. Yhä mallin mitoissa oleva kaunotar sanoo varautuneensa siihen, että seuraavaan treenikertaan saattaa kulua tovi jos toinenkin.

– Kynnys kuntoiluun on ehkä pikkaisen korkeampi näin kotosalla. Onneksi on online-jooga, jota suosittelen lämpimästi muillekin!

1990-luvulla menestyksekästä mallinuraa maailmalla luonut Anne on yhä kansainvälisen tason kaunotar. Kuva viime vuoden Kultainen Venla -gaalasta.
1990-luvulla menestyksekästä mallinuraa maailmalla luonut Anne on yhä kansainvälisen tason kaunotar. Kuva viime vuoden Kultainen Venla -gaalasta.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus ja Annen kotialbumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!