fbq
Uutiset
12.11.2019 07:49
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Anne Kukkohovi saa viestejä miehiltä.
Suomen tavoitelluin sinkkukaunotar?! Anne Kukkohoville paukkuu sadoittain viestejä somessa – ”En minä jatkuvasti tapaile miehiä!”
Uutiset
12.11.2019 07:49
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Entinen huippumalli ja nykyinen kauneusyrittäjä Anne Kukkohovi, 49, paljasti hiljattain Seiskalle pohtivansa muuttoa Los Angelesiin. Enkelten kaupunki on tehnyt kaunottareen niin suuren vaikutuksen, että hän näkisi mielellään asuvansa tulevaisuudessa sekä Suomessa että Kaliforniassa.

Lue lisää: Jättiyllätys! Anne Kukkohovi ihastui Kalifornian ilmapiiriin: ”Mietin muuttoa Los Angelesiin!”

Miehiltä satelee viestejä

Mahdollista muuttoa miettiessä sekään ei haittaa pätkääkään, ettei näyttävää pohjoismaalaisblondia tunneta Amerikassa lainkaan. Päinvastoin, se on vain hyvä asia: rapakon takana Anne saa tehdä valloituksiaan kaikessa rauhassa, ilman otsikoita.

– Onhan se nyt selvää, että Suomessa on tv-julkisuuden myötä ihan eri meininki. Mutta ettei nyt tule väärää kuvaa, niin en minä jatkuvasti tapaile miehiä, vaan keskityn ihan täysillä yritykseeni, hän nauraa.

Lue myös: Anne Kukkohovi valaisee kohuttua seksihurjasteluaan: ”Se oli toissakesän juttu!”

Kaksilahkeisilta tulee kuitenkin runsaasti yhteydenottoja, onhan kyseessä yksi Suomen tavoitelluimpia sinkkukaunottaria. Seiskan tietojen mukaan Annelle paukkuu jopa satoja viestejä sosiaalisessa mediassa.

– Joskus olen päätynyt niiden kautta treffeillekin!

Lue myös: Yrittäjäkaunotar Anne Kukkohovin bisnekset tökkivät – jättitappio seurausta rohkeasta maailmanvalloituksesta!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »