fbq
Uutiset
02.01.2020 07:37
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Lukija ja Seiskan arkisto
Suvi Pitkänen nukahti baariin.
Virkavalta paikalle! Kohukaunotar Suvi Pitkänen simahti baariin – kuvat!
Uutiset
02.01.2020 07:37
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Lukija ja Seiskan arkisto

Kohukaunotar Suvi Pitkänen valmistautui jouluun niin perusteellisesti, että toissa lauantaiyönä hänet bongattiin varsin heikossa hapessa Rovaniemen keskustakuppilasta.

– Suvi nukahti tuolilleen ja oli muutenkin siinä kunnossa, että myös virkavalta ilmaantui baariin, Seiskalle kauhistellaan.

Suvi Pitkänen

Lue myös: Kohukaunotar Suvi Pitkäsen dj-keikka espoolaisbaarissa päättyi karuun pettymykseen: ”Hän oli tosi epäkohtelias!”

Suvi Pitkänen

Juomat rinnuksille

Suvin juhlakunto on herättänyt huomiota baareissa aikaisemminkin. Viime maaliskuussa Seiska uutisoi, että kohukaunotar nähtiin Helsingissä ravintola Memphiksen syntymäpäiväjuhlissa. Bilejuoma teki silloin Suville tepposet ja kaunotar bongattiin ravintolan pöydästä kovassa humalassa, jolloin myös juomat olivat kaatuneet rinnuksille.

Lue lisää: Juomat rinnuksille! Povipommi Suvi Pitkänen nukahti baariin – paljonkertova kuva!

Riitelyä jurrissa

Tiskijukkana työskentelevä Suvi on keikkaillut Amanda Harkimon kanssa, jonka tiimoilta kaksikko on tähdittänyt Dj Diaries -sarjaa. Viime keväänä ohjelman tiedotustilaisuudessa dj-kaksikko paljasti, että heidän ystävyyteensä kuuluu myös riitely.

– Olemme niin spedejä jurrissa, joten silloin riitelemme. Ne unohdetaan yhtä nopeasti kuin ne alkavatkaan, kaunottaret kertoivat tuolloin.

Lue lisää: Amanda Harkimo ja Suvi Pitkänen: Riitelemme jurrissa!

Lue lisää herkullisia Kääk-juoruja torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »