Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala

Jari-Matti Latvala kommentoi sokkieroaan Maisa Torpasta – oikaisi aikaisempia lausuntojaan: Maisa on aivan upea ihminen – sattuu erota!

15.10.2019 15:15

Rallikuski Jari-Matti Latvala halusi oikaista lausuntojaan sosiaalisessa mediassa.

Aikaisemmin Jari-Matti kertoi Ilta-Sanomille tuntemuksistaan hänen ja Maisa Torpan eron jälkeen.

- Olimme yhdessä runsaat kolme vuotta, mutta päätimme jatkaa elämäämme eri tahoilla. Olo on nyt helpottunut, Jari-Matti kertoi lehdelle.

Rallitähti terävöitti sanomisiaan Instagram-tilillään.

Lue myös: Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala eroavat: "Rakastamme toisiamme niin äärettömästi"

- Haluan kertoa toisin kuin verkossa olevien lehtien otsikoinneissa on annettu ymmärtää viitaten helppotuneeseen olotilaani: Tarkoitin tällä päätöstäni keskittyä uraani enkä eroon Maisasta! Maisa on aivan upea ihminen ja sattuu erota. Mitä muihin asioihin tulee niin lukekaa Maisan maanantainen Instagram-päivitys, Jari-Matti kirjoitti.

Maisa puolestaan kirjoitti omalla Instagram-tilillään joutuneensa pakokauhun valtaan palatessaan Monacosta Suomeen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jo kolme ja puoli vuotta sitten hämmästyttiin Jari-Matin kanssa siitä, kuinka paljon ihmisiä kiinnosti meidän kahden parisuhde. Annettiin muutamat haastattelut ja kuviteltiin tilanteen siitä rauhoittuvan. Meidän vuodet yhdessä on sujunut pääsääntöisesti todella onnellisesti ja rakkauden täyteisesti. Tietysti on ollut haasteita esim koko aikainen rallin aiheuttama stressi ja Jari-Matin kymmenen vuoden takainen tyttöystävä rallipiireistä, joka vainosi meitä todella pitkään. Tämän vuoden alussa sain tietää jotain aivan täysin musertavaa, mutta siitäkin kaikesta pikkuhiljaa selvittiin. Viime viikot ovat olleet jotain aivan kamalaa ja ne ovat kuluttaneet meidän molemmat todella loppuun. Kuitenkaan parisuhteemme ei ole säröillyt vaan kohu-uutisista huolimatta ollaan yritetty elää tähän asti niin tavallista arkea, kuin mahdollista. Pusujen kera lähdin suunnitellusti Monacoon toiseen kotiimme hakemaan Jari-Matin papereita ja näkemään ystäviäni. Torstaina palasin reissusta ja järkytyksekseni tuloaulassa vastassa odotti TV-kamera, joka juoksi perässäni kommenttien toivossa. En muista koskaan joutuneeni sellaisen pakokauhun valtaan ja silloin tajusimme molemmat rajan ylittyneen pahasti. Aloimme yhdessä Jari-Matin kanssa pohtia asiaa ja tulimme siihen tulokseen, että vaikka rakastamme toisiamme maailman eniten, emme kumpikaan kestä tälläistä ajojahtia. Olemme yhdessä pariskuntana liian kiinnostavia, jotta saisimme elää tavallista rauhallista arkea. Huhujen rikkomiseksi on myös täsmennettävä, ettei väliimme ole tullut kolmansia osapuolia. Koska rakastamme toisiamme niin äärettömästi, annamme toistemme siksi mennä ja jatkamme sen takia elämää ystävinä. Kummallakin meistä täytyy olla mahdollisuus tavalliseen rauhalliseen arkeen ja suomalainen media ei sitä meille annan niin kauan, kuin elämme pariskuntana. Me ollaan molemmat liian herkkiä persoonia kestämään tälläistä median aiheuttamaa painetta. Me pysymme ystävinä ja tuemme toisiamme kaikessa. Emme aijo kommentoida asiaa enempää ja toivomme nyt viimein rauhaa, jotta saamme rauhassa toipua tästä suuresta surusta 💔 Maisa ja Jari-Matti

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Lue myös: Maisa Torppa on ei-toivottu henkilö Jari Matti Latvalan Toyota-tallin tiloihin - "He eivät ehkä halua Maisan olevan siellä!"

- Torstaina palasin reissusta ja järkytyksekseni tuloaulassa vastassa odotti TV-kamera, joka juoksi perässäni kommenttien toivossa. En muista koskaan joutuneeni sellaisen pakokauhun valtaan ja silloin tajusimme molemmat rajan ylittyneen pahasti. Aloimme yhdessä Jari-Matin kanssa pohtia asiaa ja tulimme siihen tulokseen, että vaikka rakastamme toisiamme maailman eniten, emme kumpikaan kestä tälläistä ajojahtia. Olemme yhdessä pariskuntana liian kiinnostavia, jotta saisimme elää tavallista rauhallista arkea, Maisa kirjoitti ja vakuutti, ettei hänen ja Jari-Matin suhde päättynyt kolmansien osapuolten takia.
 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!