Ville Valo vihjailee HIM-yhtyeen lopettamisella.

Ville Valo vihjailee suosikkibändin lopettamisella - oliko se siinä, HIM?

19.02.2017 21:00

Nykyään varsin harvoin julkisuudessa viihtyvä Ville Valo, 40, vastaanotti vastikään Emma-palkinnon Olet mun kaikuluotain -kappaleen musiikkivideosta. Sen jälkeen – median iloiseksi yllätykseksi – Ville asteli reippaasti runsaan toimittajajoukon eteen.

- On ilo ja kunnia olla täällä näin vanhana konkarina. Siitä on pitkä aika, kun olen viimeksi käynyt tällaisissa gaaloissa, hyväntuulinen Ville myhäili Emma-pysti kainalossaan.

Se ei suinkaan ollut hänelle ensimmäinen laatuaan.

- On näitä jonkin verran kertynyt, hän myönsi myhäillen.

- Yhteisiä Emmoja pidetään treenikämpillä, mutta muut olen antanut äidille ja isälle. Ne ovat todisteita siitä, että olen oikeasti tehnyt töitä!

Ville Valo vihjailee HIM-yhtyeen lopettamisella.

Mystisiä kommentteja HIMistä

Freemanin 1970-luvulla tunnetuksi tekemä Olet mun kaikuluotain on Ville henkilökohtainen cover-tulkinta. Parhaiten Oulunkylän suurmies tunnetaan kuitenkin HIM-yhtyeen solistina ja keulakuvana, mutta bändistä ei ole kuulunut mitään pitkään aikaan.

Viimeksi HIM on julkaissut uutta musiikkia vuonna 2013. Kansainvälisen hysterian päivistä on vierähtänyt vielä pidempi aika.

Miten pitkään HIM vielä porskuttaa?

- Erittäin vaikea sanoa, Ville vastasi ja kurtisti kulmiaan.

- Olen vähän sellainen tulisieluinen kaveri. Viikossa on ainakin kolme päivää, jolloin sanon, että se oli siinä. Mutta sitten jostain syystä homma jatkuu, ja on jatkunut jo 25 vuotta. Joten en viitsi luvata kumpaakaan.

Liekki kuitenkin lepattaa?

- Lepattaa lepattaa – mutta mihin suuntaan? Ville heitti mystisesti.

Ville Valo vihjailee HIM-yhtyeen lopettamisella.

Sairas diili Vesan kanssa!

Yksi asia on kuitenkin varma: HIM tullaan vielä näkemään keikkalavoilla. Lovemetalin sanansaattajat keikkailevat keväällä Euroopassa ja kesällä kahdesti Suomessa.

- Tuskasta tulee meidän ensimmäinen kunnon festari koskaan Helsingissä. Olemme aiemmin soittaneet Korsossa Ankkarockissa, mutta sitä ei lasketa.

Toinen kotimaan keikka osuu 13. heinäkuuta Vesa Keskisen 50-vuotispäiville Miljoonarockiin.

- Meillä oli sellainen sairas sopimus, että soitamme Vesan viisikymppisillä. Tai että jos hän ehtii kuolla sitä ennen, niin soitamme hänen hautajaisissa!

Ville kehaisi Suomen kuuluisinta kyläkauppiasta huumorimieheksi.

- Se mies ei ole tyhmä. Vesa on vetänyt maton monesti meidän altamme.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!