Uutiset
Katso kuvat!

Tällainen on Ville Haapasalon piilopirtti - Seiska löysi: yli 100 neliön ökymökki kaikilla mukavuuksilla – kuvat!

18.07.2017 13:14
Näyttelijä ja televisiopersoona Ville Haapasalo sai talvella 2016 sukulaisluovutuksena omistukseensa idyllisen järvenrantatontin Puumalan Läpikivenniemestä. Puolen hehtaarin kokoinen tontti on merkitty virallisesti Villen ja hänen näyttelijäpuolisonsa Saara Hedlundin kahden pojan nimiin.
 
Kesäpaikan omisti aiemmin Villen puolison lähisukulainen. Suvun omistuksessa on myös viereinen naapuritontti rakennuksineen, joten kulkeminen tonttien välillä onnistuu vaivattomasti.

Tilaustyönä

Pian luovutuksen jälkeen Ville laittoi hakuun rakennusluvan, jonka turvin tontille valmistui viime vuoden lopulla 108-neliöinen hirsihuvila. Moderni talo nousi tontille tilaustyönä Honkarakenteen rakennuttamana. Ville on myös raportoitunut rakennusprojektin vaiheista rakennuttajan nettisivuilla (katso video alta).
 
Villen mökki ilmasta.
 
Maisemaan hyvin kätkeytyvässä huvilassa on kolme makuuhuonetta, sauna ja kylpyhuone. Mökin sydän on suuri tupakeittiö, mikä yhdistyy tilavaan, noin 20 neliön olohuoneeseen. Koko seinän kokoiset ikkunat avaavat keittiöstä ja olohuoneesta esteettömän näkymän Saimaalle.
Mökkiä ympäröi tyylikäs terassi, jossa kelpaa auringon helliessä paistatella päivää. 

Ei työleiriksi

Paljon matkustavan Villen tavoitteena oli saada lomapaikasta mahdollisimman helppohoitoinen, jossa voi vain rauhoittua ja olla.
 
– Mökki kaikilla mukavuuksilla. Huusholli, joka on heti valmis, kun astun ovesta sisään. Minun telttailuaikani ovat ohi, Ville kertoi Meilläkotona.fi-julkaisussa.
 
– Kaikkein rentouttavinta on herätä auringonnousuun ja katsoa rauhassa sen kiipeämistä taivaalle. Siinä vierähtää helposti tunti, vaikka se tuntuukin muutamalta minuutilta, Ville jatkoi samassa jutussa.
 
Seinien sisällä luksusta tuovat viimeistä huutoa olevat kodinkonelaitteet ja kaapistot. Vaikka mökki on varusteltu viimeisen päälle talviasuttavaksi, sisustus huokuu vanhan ajan tunnelmaa. Huonekalut ja tekstiilit ovat peräisin vintiltä ja varastosta.
 
Päärakennuksen ohella lämpimiin löylyihin pääsee rantasaunassa, joka sijaitsi tontilla jo entuudestaan. Lisäksi tilalta löytyy nukkuma-aitta ja kesäkeittiö.
 

Sukellusta ja veneilyä

Ville tunnetaan innokkaana veneilyn ystävänä. Tästä osoituksena laiturissa oli kiinnitettynä Yamarin lippulaivamalli 79 Day Cruiser, joka soveltuu niin retkiveneilyyn kuin sporttiseen ajoon. Kyseinen vene maksaa uutena yli 60 000 euroa. Viereisellä laiturilla komeili jykevällä perämoottorilla varustettu Tohatsu-kumivene, joka on kätevä lähivesistöjen tutkiskelussa.
 
Villen mökki vesiltä.
 
Viime kesänä, kun rakentajat ahersivat mökin kimpussa, Ville lähti toteuttamaan yhtä intohimoaan eli sukellusta lähisaarien rannoille, jotta hän ei tuolloin ollut rakennusmiesten tiellä.
 

 

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!