fbq
Uutiset
29.10.2018 08:41
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö
Paparazzi bongasi Touko Aallon.
Vihreiden puheenjohtajapestin jättänyt Touko Aalto käänsi katseita lenkillä: tiukat trikoot paljastivat treenatun vartalon – kuvat!
Uutiset
29.10.2018 08:41
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö

Vihreiden syksy on ollut katastrofaalinen: kannatus on laskenut kuin lehmän häntä ja kaiken lisäksi puoluepomo Touko Aalto, 34, jäi syyskuun alussa sairauslomalle uupumuksen vuoksi.

Olen tänään ilmoittanut jääväni lääkärin määräyksestä sairauslomalle. Olen uupunut ja nyt ymmärtänyt, että jaksamiseni rajat ovat tulleet vastaan, Aalto kirjoitti Facebookissa.

Viime viikolla Touko ilmoitti väistyvänsä puolueensa puheenjohtajan paikalta.

Tarvitsen lisää aikaa toipumiseeni. Vihreät puolestaan tarvitsee puheenjohtajan, joka voi johtaa puolueen kohti vaaleja tässä ja nyt. Päätös ei ole helppo, mutta se on ainoa oikea. En pysty terveystilanteeni vuoksi palvelemaan joukkuettani. Sairastuin masennukseen vuosi sitten. Yritin kaikkeni, mutta sairaus eteni ja uupumus vei työkykyni. Lääkärin määräämä sairausloma kestää vuoden loppuun, Touko kirjoitti julkisessa Facebook-päivityksessään.

Lue lisää: Touko Aalto väistyy vihreiden puheenjohtajan paikalta uupumuksen takia: "En pysty terveystilanteeni vuoksi palvelemaan joukkuettani"

Ennen eroilmoitusta Seiskan paparazzi bongasi Toukon Helsingin keskustan tuntumasta Albertinkadulta.

Paparazzi äimistyi, kun mäkeä alas lasketteli lihaksikas Touko Aalto. Huomio kiinnittyi kireisiin trikoisiin.
Paparazzi äimistyi, kun mäkeä alas lasketteli lihaksikas Touko Aalto. Huomio kiinnittyi kireisiin trikoisiin.

Päättäväinen askel

Touko oli sonnustautunut kireisiin juoksutrikoisiin, joten paparazzinkin katse lähti väkisin harhailemaan puoluepomon treenatun alavartalon suuntaan.

Toukon askel oli todella päättäväinen. Habituksesta ei voisi mitenkään päätellä, että hän on sairauslomalla, ellei tietäisi. Päinvastoin Touko näyttää olevan fyysisesti paremmassa kunnossa kuin valtaosa suomalaisista miehistä.

Touko jatkoi matkaa Albertinkatua alas päättäväisellä askeleella.
Touko jatkoi matkaa Albertinkatua alas päättäväisellä askeleella.

 

Lue myös: Järvenpäässä hieraistiin silmiä: Touko Aalto edusti puolueliiveissä, tyylikkäisiin vermeisiin tälläytynyt Iris-rakas varasti silti show'n - kuva! "Täytyy kyllä sanoa, että..."

Älyluuri kourassa

Älypuhelintaan Touko ei ollut hylännyt lenkkinsä ajaksi, mutta korvissa oli nappikuulokkeet, joten hän saattoi hyvinkin kuunnella motivoivaa lenkkeilymusiikkia. Lenkkeilypaikkana Punavuori oli luonteva, sillä Touko muutti Iris-rakkaansa kanssa sinne kesällä.

Lue myös: Touko Aalto avautuu yhteiselosta Iris-rakkaansa kanssa: Minä imuroin ja pyykkään!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »