Hyppää pääsisältöön
Touko Aalto & Iris Flinkkilä.

Järvenpäässä hieraistiin silmiä: Touko Aalto edusti puolueliiveissä, tyylikkäisiin vermeisiin tälläytynyt Iris-rakas varasti silti show'n - kuva! "Täytyy kyllä sanoa, että..."

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto osallistui viime viikon lauantaina (1.9.) Maa elää -torimarkkinoille Järvenpäässä. Kyseessä on yli kaksikymmentä vuotta yhtäjaksoisesti järjestetty suurmarkkinatapahtuma, jossa alkutuottajat ja käsintekijät esittelevät ja myyvät tuotoksiaan.

Mukana menossa oli siis myös Touko, joka edusti tilaisuudessa vihreiden puolueliivi yllään.

– Myöhemmin samana iltapäivänä liivi oli saanut lähteä, kun Touko odotteli Järvenpään rautatieasemalla junaa takaisin Helsinkiin, Seiskalle raportoidaan.

Lue lisää: Touko Aalto ja Iris Flinkkilä edustivat yhdessä SuomiAreenassa - yhteiskuva! Paljastus yhteisestä arjesta: ”Vähän liian vähän on Toukoa näkynyt kotona!"

Ekologista joukkoliikennevälinettä odotteli myös Toukon avopuoliso, Iris Flinkkilä, joka kiinnitti paikalla olleiden huomion.

– Täytyy kyllä sanoa, että Iriksellä oli tosi tyylikkäät vermeet! Seiskalle kehaistaan.

– Siinä he keskustelivat keskenään ja taisivat tiedostaa, että ympärillä oli paljon muitakin ihmisiä. Mitään hellyydenosoituksia ei siis nähty, mutta olivat he kyllä koko ajan lähekkäin.

Touko Aalto ja aina yhtä tyylikäs Iris Flinkkilä odottelivat Helsingin-junaa Järvenpään rautatieasemalla.
Touko Aalto ja aina yhtä tyylikäs Iris Flinkkilä odottelivat Helsingin-junaa Järvenpään rautatieasemalla.

 


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus, lukijan kuva

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!