Uutiset

Video vuoden kohutuimmasta julkkistappelusta: Martina retuutti Sofia Belórfia VIP-teltassa - potki myös järjestyksenvalvojaa!

30.12.2017 14:31

Vuoden kohutuin julkkiskahakka koettiin Blockfest: The Weeknd -tapahtumassa heinäkuun alussa.

Kohukaunotar Martina Aitolehti ja fitness-kaunotar Sofia Belórf ottivat rajusti yhteen suositun kanadalaisartisti The Weekndin konsertissa Helsingissä heinäkuun alussa.

TAUSTAA: Raivokas käsirysy - Martina Aitolehti hyökkäsi Sofia Belórfin kimppuun VIP-alueella!

− Martina raivosi ja huoritteli Sofiaa, mutta tämä pysyi vaiti. Lopulta Martina kävi rajusti Sofian kimppuun sivullisten silmien edessä, Seiskalle kerrottiin tuolloin.

Seiskan jututtamien silminnäkijöiden mukaan Sofia puolustautui suojaamalla kasvonsa muttei käyttänyt väkivaltaa edes puolustautuakseen. Rajussa kahakassa Martinan mekko repesi, mutta suuremmilta vahingoilta vältyttiin.

− Martinan taltuttamiseen tarvittiin peräti neljä järjestyksenvalvojaa, eivätkä hekään meinanneet saada häntä rauhoitettua. Martina makasi maassa selällään ja potki erästä järjestysmiestä, sivusta seuranneet kertovat.

Sofia lähti järkyttyneenä kotiin Martinan jäädessä juhla-alueella seurueensa kanssa.

 

Sofia viestitteli Stefanille

Martina ja hänen avopuolisonsa Stefan Therman kävivät läpi pahan suhdekriisin viime keväänä ja kesällä.  Martina kertoi Seiskalle kahakan jälkeen, että käsirysyn taustalla oli Sofian yhteydenpito Stefaniin.

Martina Aitolehti blogissaan rikosilmoitukseen johtaneesta tappelustaan Sofia Belórfin kanssa: Kaverin mieheen ei kosketa!

− Sofia on viestitellyt Stefanille ennen ja jälkeen eromme. Sofia tietää, että tilanne on tällä hetkellä arka. Todella härskiä toimintaa. Eihän noin tehdä ystävälle, Martina sanoi.

− Pyysin järjestysmiehiä ohjaamaan Sofian toisiin tiloihin. Kun mitään ei tapahtunut, menin itse sanomaan hänelle asiasta, ja tilanne riistäytyi käsistä. En missään nimessä toiminut oikein. Otan kyllä täyden vastuun teostani, Martina sanoo.

 

Kissatappelu eteni syyttäjälle

Martinan ja Sofian tappelu eteni lopulta poliisille, ja nyt esitutkinta on saatu päätökseen. Martinaa epäillään pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta.

Vip-käsirysy paisuu: Sofia Belórf teki Martina Aitolehdestä rikosilmoituksen!

Rikoskonstaapeli Pekka Seppälän mukaan juttu on syyttäjällä, ja tämä päättää, nostetaanko tapauksesta syyte vai ei.

 

Teksti:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Totuus syöpää sairastavan Janita Lukkarisen voinnista paljastuu Seiskan koskettavassa minidokumentissa: ”Kuolen 27-vuotiaana – olen jo niin huonossa kunnossa”

TIS-Iltarovio: Lancesta eronnut Viivi avoimena masennuksestaan - yritti itsemurhaa nuorempana: "Minulla oli ollut paha masennuskausi"

Katso video!

BB-Valvomo: Häädetty Roope sai armottomia haukkuviestejä välittömästi talosta poistuttuaan – ”Puhelin lauloi heti käteen saatuani!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!