Jeti esittelee autonsa

Maailman nopein dieseltykki? Jethro Rostedt esittelee Seiskalle 250 000 euron öky-Porschensa!

10.10.2019 07:12

Kun Guccin tennari polkaisee kaasupoljinta, moottori jyrähtää niin, että vatsassa tuntuu. Saksalaisen nahkaverhoilun tuoksu on niin miellyttävä ja ajo-ominaisuudet niin naurettavan hyvät, että turkulaisen kiinteistöveijarin suu vääntyy väkisinkin virneeseen.

– Tämä on kuulkaa pojat erittäin erittäin tehokas peli! Todella mukava ajaa, Porsche Panameran rattia leipova Jethro Rostedt myhäilee kyydissä istuville Seiskan reportterille ja kuvaajalle.

– Sinälläänhän näissä Panamerissa ei ole mitään erikoista. Tämä ei kuitenkaan ole mikään sähkövatkain, vaan 4S-malli V8-dieselmoottorilla. Tietojeni mukaan tämä on maailman nopein dieselauto ja ainoa laatuaan Suomessa.

Lue myös: Oho! Jethro Rostedt yllätti yön ritarina – kiinteistöguru maksoi asiakkaan viinat yökerhossaan!

Siitä ei ole kauaa, kun Jethro ja Ferrari olivat tuttu näky Turun liikenteessä. Nyt tulipunainen italialainen on siis vaihtunut tummanpuhuvaan saksalaiseen.

– Myin Ferrarini pois. Jotkut uhkarohkeat ovat ajaneet sillä talvellakin, mutten itse kokenut sille tarvetta.

Lue myös: Turkulaismies hieraisi silmiään: Jethron ajotyyli 400 000 euron ökyluksus-Ferrarin ratissa herätti huomiota – ”Olin aivan varma…”

Sen kummempaa kauppahintaa Jeti ei suostu sanomaan kuin, ettei saanut Maranellon orista omiaan pois. Sen sijaan nykyisen menopelin hinta ei ole mikään salaisuus.

– Tämä pyörii 250 000 euron hujakoilla. Ja on muuten jokaisen euron arvoinen!

Katso kuvat ja lue lisää Jethron uudesta menopelistä torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!