Katso kuva!
Veskun poika Joonas Loiri sai viimeisen leposijansa.

Vesku Loirin Joonas-poika sai viimeisen leposijansa – kaunis puuristi muistomerkkinä!

15.12.2019 05:03

Helsingin ortodoksisella hautausmaalla käy kylmä viima joulukuisena iltana. Jäisen lumen peittämät mustat hautakivet saavat ilman tuntumaan vieläkin hyisemmältä, mitä se todellisuudessa on.

Hautausmaan laidalla tunnelma kuitenkin muuttuu, sillä kynttilöiden valossa kylpevän puuristin ympärillä huokuu poikkeuksellinen lämpö.

Pidetty musiikkituottaja Joonas Loiri on saanut viimeisen leposijansa kauniin puuristin koristamasta uurnahaudasta.

Joonaksen kauniilla haudalla vallitsee lämmin ja harras tunnelma.
Joonaksen kauniilla haudalla vallitsee lämmin ja harras tunnelma.

 

Lue myös: Vesa-Matti Loiri ja Riitta-äiti saattoivat poikansa Joonaksen viimeiselle matkalle - suruväen joukossa Jenni Dahlman, Mikael Gabriel, Mert Otsamo... - kuvat paikan päältä Espoosta

”Hyvää matkaa…”

Näyttelijä Vesa-Matti Loirin poika Joonas kuoli äkillisesti kotonaan viime toukokuussa. Loirin perheen mukaan Joonas sai äkillisen sairauskohtauksen, joka vei hänet hautaan vain 37-vuotiaana.

Hyvää matkaa rakkain Joonas. Suru on suuri, ei voida uskoa, että olet poissa. Rakkain terveisin Riitta, Vesku, Jenni, Marko & Petra, läheiset kirjoittivat jäähyväiskirjoituksessaan Joonakselle.

Perheen lisäksi Joonasta jäivät kaipaamaan useat ystävät. Joonaksella oli paljon ihmissuhteita, sillä hän ehti toimia urallaan niin dj:nä, tuottajana, muusikkona kuin musiikkivideoiden ohjaajana.

Lue myös: Uutuuskirja: Jasper Pääkkönen auttoi korjaamaan Vesa-Matti Loirin ja Joonas-pojan tulehtuneet välit

Haudalla ruuhkaa

Adventin aikana Joonaksen haudalla on ollut tungosta.

Hautausmaalta kerrotaan, että Joonaksen puuristillä on vieraillut viime päivinä lukuisia ihmisiä.

Muistajien määrästä kielii myös se, että vastasatanut ensilumi haudan ympärillä on satojen askelten tallaamaa. Myös sosiaalisessa mediassa on liikkunut paljon lämpimiä muistokuvia haudalta.

Joulun lähestyessä vierailijoiden määrä varmasti vielä kasvaa. Ensimmäistä joulua ilman rakasta Joonas-poikaansa viettävä Vesku varmasti vierailee myös pian sytyttämässä kynttilän lapsensa muistolle.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Panu Hörkkö ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!