fbqVeronpalautukset ulosottoon! Syöpäsairas Janita Lukkarinen painii rahahuolien kanssa: "En ole pystynyt tekemään töitä" | Seiska
Uutiset
04.11.2019 19:24
Teksti: Emmi Ikonen|Kuvat: Seiskan toimitus
janita lukkarinen
Veronpalautukset ulosottoon! Syöpäsairas Janita Lukkarinen painii rahahuolien kanssa: "En ole pystynyt tekemään töitä"
Uutiset
04.11.2019 19:24
Teksti: Emmi Ikonen|Kuvat: Seiskan toimitus

Syöpää sairastava somekaunotar Janita Lukkarinen, 26, on joutunut taistelemaan aggressiivisen syövän lisäksi myös raha-asioiden kanssa. Sairastaminen vei kokonaan Janitan työkyvyn, jolloin myös toimeentulon kartuttaminen on ollut toisinaan haastavaa. 

Lue myös: Ulosottosotkuaan selvittelevä Neumann tyrmää Suomen verotuksen – ”Minulle on tarjottu Irlannin kansalaisuutta!”

- En ole pystynyt tekemään töitä syövän vuoksi. Haastattelupalkkiot ovat olleet minulle tosi iso juttu, ja niiden avulla olen elättänyt itseni viime aikoina, Janita avautuu Seiskalle.

Lue myös:Sunny Car Centerin Markku Ritaluoma sai jälleen tuomion – käräjäoikeus: kohuliikemies nosti kohtuuttoman suurta palkkaa!

Viime vuonna Janita kerrytti ansiotuloja 11 965 euron verran. Pääomatuloja hänellä ei ollut lainkaan.

Ulosotto vei palautukset

Tiukan rahatilanteen vuoksi myös toisinaan laskut ovat jääneet maksamatta. Viimeisimmät 1470 euron veronpalautukset menivät suoraan ulosottoon. 

- Ulosotto vei veronpalautukseni, ne menivät suoraan sinne, Janita kertoo. 

- Sekään ei sit lämmittänyt mua ollenkaan, hän huokaa.

Lue myös:Salattu velkahelvetti paljastui! Salatut elämät -tähti Johanna Raunio ajautui 200 000 euron ulosottokierteeseen!