Uutiset

Vauhdin huumaa! Formulakuski Kimi Räikkönen palasi kilparadalle – kaahailee videolla mikroautolla!

08.05.2020 12:31

Formulakuski Kimi ”Jäämies” Räikkönen, 40, ajaa kilparadalla niin vauhdikkaasti, että renkaiden polte sulattaa kovimmankin kohmeen. 

Kimi julkaisi Instagram-tilillään yhdessä päivityksessä kuvia ja videoita, joissa hän kaahailee kilparadalla mikroautossa. Videoista ja kuvista päätellen Kimi kouluttaa jälkipolvelleen omia ajotaitojaan. Ensimmäisessä ja viimeisessä otoksessa näkyy selkeästi Kimi auton vierellä ohjeistamassa hieman nuorempaa Räikköstä. Kimin videoista huomaa, että bensaa löytyy hänen jälkeläistensäkin suonista. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Getting ready.

A post shared by Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on

Lue lisää: Kimi Räikkönen nukkui päikkäreitä poikansa kanssa - Katso harvinaisen hempeä kuva!

Huolehtiva mies

Kimi ei ole pelkästään huolehtiva isä omille lapsilleen. Miehen sydän on selkeästi oikeassa paikassa, kun hän haluaa auttaa huonoissa oloissa eläviä lapsia. 

Formulakuski pyysi aikaisemmin Instagramissaan apua kaikilta lähes kahdelta miljoonalta seuraajaltaan. Tuolloin hän kertoi koronapandemian vaikuttavan erityisesti kehitysmaiden ja kriisialueiden lapsia.

- Hypätkää mukaan tähän hyväntekeväisyyteen, Kimi toivoi.

Lue lisää: Keke Rosberg antoi pakit Jäämiehelle! Näin 40 vuotta täyttävä Kimi Räikkönen nousi ulkohuussista formulamiljonääriksi!

Temppumaakari

Kimin taidot eivät pelkästään jää autoratin taakse. Formulakuski oli koronakriisin keskellä lähtenyt hyppimään trampoliinille. Vetreä nelikymppinen heittää täräytti takaperinvoltin joustavan alustan avulla. 

- Pysykää kunnossa! Kimi muistutti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fun way to stay fit. Thanks @rushtrampoliinipuisto

A post shared by Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!