fbq
Uutiset
28.12.2020 20:51
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Adriana Gerxhalija
Vau, mitkä kuvat! Missikaunotar Adriana Gerxhalija kihloihin komean rakkaansa kanssa - majesteettinen somepäivitys kerää ihastelua!
Uutiset
28.12.2020 20:51
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Vuoden 2017 Miss Suomen perintöprinsessa Adriana Gerxhalija,24, on mennyt kihloihin. Kosovolaistaustainen missikaunotar paljasti asian Instagram-tilillään sunnuntaina.

Kihlausilmoituksensa oheen Adriana oli liittänyt majesteettisen upeita yhteiskuvia tuoreen kihlattunsa Valdetin kanssa.

Komeissa otoksissa pariskunta on kuvattu hulppean linnan edustalla ja sisätiloissa. Tyylikkäät kuvat keräsivätkin kommenttikenttään runsaasti ihastelua onnittelujen ohessa.

Lue myös: Nyt räjähtää internet! Turkulaismissi Adriana, 24, kuumempana kuin koskaan: uskomaton vartalo – ”Minua ei ole ikinä nähty näin pienissä bikineissä!”

Adriana ja Valdet ovat olleet jo jonkin aikaa yhdessä, ja Adriana kertoi syksyllä Iltalehdelle, että kihlat ja häät olivat jo tuolloin suunnitteilla.

- Sinkkuelämä on todellakin päättynyt. Nyt olen tosi onnellisessa parisuhteaesa ja varmaan häitä tanssitaan jo ensi kesänä, Adriana kertoi lehdelle onnellisena.

Iltalehdelle Adriana kertoi olevansa täysin rakastunut miesystäväänsä.

- Hän on kaikkea, mistä mitä olen unelmoinut ja sata kertaa enemmän, missikaunotar kertoi.

Adriana onkin julkaissut Valdet-rakkaastaan useita kuvia Instagram-tilillään, joten suhdestatus ei varmasti ole jäänyt epäselväksi Adrianan someseuraajille. 

Lue myös: ”Vessa on aina varattu!” - Suomen toiseksi kaunein nainen asuu vanhempiensa omakotitalon yläkerrassa - tyrmäävä turkulaismissi Adriana, 22, esittelee valtakuntansa: kuvat ja video!

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »