fbq
Uutiset
22.06.2020 10:37
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Veronica Verho ja Juhani Koskinen
Tuore lempi roihusi! Veronica Verho ja Juhani Koskinen viettivät romanttisen juhannuksen Kustavissa: hempeilivät avoimesti - kuvat!
Uutiset
22.06.2020 10:37
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiskan tänä keväänä paljastama uusi julkkispari Veronica Verho, 24, ja Juhani Koskinen, 34, eivät enää peittele rakkauttaan edes sosiaalisessa mediassa.

Veronica ja Juhani viettivät yhteisen romanttisen juhannuksen Kustavissa, Varsinais-Suomessa. Pariskunta oli saanut mukaansa ystäviään ja juhannus sujui pariskunnan Instagram-videotarinoiden perusteella pelaillen, saunoen ja uiden.

Lue lisää: Yllätysromanssi! Veronica Verho ja Sohvaperunat-Juhani läheisissä tunnelmissa!

Rakastavaiset julkaisivat sometileillään myös ensimmäiset yhteiskuvat, joten salailun aika on suhteessa ohi.

Veronican julkaisemassa kuvassa radiojuontaja-tubettaja makaa Juhanin sylissä ja molemmat näyttävät täysin rakastuneilta.

Kuvatekstissä Veronica toivotti someseuraajilleen ihanaa juhannusta.

Lue myös: Romanssi kuumentuu! Veronica Verho seurasi Sohvaperunat-Juhanin futispeliä hemaisevan kauniina - kuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ihanaa juhannusta ❤️☀️

Henkilön Veronica Verho (@mariieveronicaofficial) jakama julkaisu

Juhani puolestaan julkaisi samasta kuvaustilanteesta hieman toisenlaisen otoksen, mutta siinäkin kuvassa molemmat näyttävät onnellisilta.

- Juhannus ja kaikki muutki päivät vuodesta -heila. "Hyvää pitää odottaa." - Suuri ajattelija @mariieveronicaofficial Kivaa juhannusta kaikille, rauhaa ja rakkautta! Juhani kirjoitti kuvatekstiksi.

Instagram-tiliensä videotarinoissa pariskunta julkaisi useita muitakin yhteiskuvia ja yhdessä kuvassa Veronica ja Juhani poseerasivat laiturilla lemmekkäästi ja he olivat kuvassa tummana siluettina.

Veronica ja Juhani ovat molemmat kotoisin Turusta, mistä Veronica muutti Helsinkiin media-assistentin opintojen perässä 17-vuotiaana.

Juhani on puolestaan opiskellut journalismia Turun ammattikorkeakoulussa ja työskentelee nykyisin turkulaisen viestintätoimiston taiteellisena johtajana ja osakkaana.

Lue myös: Näin Sohvaperunat-Juhaniin yhdistetty Veronica Verho pohdiskeli uutta suhdetta podcastissaan: ”Ihan s**t*n*n jännittävää!”

Tanssii tähtien kanssa -kisassa viime kaudella pyörähdellyt Veronica erosi viime vuoden loppupuolella suosikkiräppäri VilleGallesta.

Vielä lokakuussa Veronica vakuutti Seiskalle kaiken olevan suhteessa hyvin. Ex-pariskunnan huhuttiin jopa suunnitelleen avoliittoon muuttamista vain vähän ennen eroa.

VilleGallen ja Veronican suhde kesti lähes kaksi vuotta. 

Lue myös: Löysikö Sohvaperunat-Juhani Veronica Verhosta vihdoin onnen?! Masentui edellisen suhteen päätyttyä!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »