Hyppää pääsisältöön
Tiina Lymi ja Tuomas Kantelinen.

Vau, mikä pari! Tiina Lymi ja Tuomas Kantelinen edustivat ensimmäistä kertaa yhdessä!

Ohjaaja-näyttelijä Tiina Lymillä, 46, oli torstaina (22.8.) jännittävä päivä, kun hänen kolmas kokoillan elokuvansa, Ilosia aikoja, Mielensäpahottaja sai ensi-iltansa.

Jännitys kuitenkin häveni, kun kutsuvieraat saapuivat Helsingin Tennispalatsiin sankoin joukoin ja ylistivät kyyneleet silmissä elokuvaa lopputekstien jälkeen.

Ensi-iltansa kunniaksi Tiina asteli punaiselle matolle ja kameroiden eteen ensimmäistä kertaa julkisesti yhdessä tuoreen avomiehensä, säveltäjä Tuomas Kantelisen, 48, kanssa. Seiska paljasti suhteen viime vuoden joulukuussa.

LUE LISÄÄ: NAIMISISSA OLEVA SÄVELTÄJÄ TUOMAS KANTELINEN MUUTTI AVOLIITTOON TIINA LYMIN KANSSA: TÄÄLLÄ HE NYT ASUVAT – KUVA!

Tiina Lymi ja Tuomas Kantelinen.

Tiina ja Tuomas ovat asuneet yhdessä jo vuoden päivät. Ennen avoliittoa Tuomas oli yli 20 vuotta naimisissa ohjaaja Roosa Toivosen kanssa. Tiina oli jo tuolloin eronnut viisi vuotta kestäneestä liitosta julkisuudesta tuntemattoman miehensä kanssa.

Tiina on ohjannut uutukaisen Mielensäpahoittajan lisäksi elokuvat Äkkilähtö ja Napapiirin sankarit 3, nyt hän hyppää taas näyttelijän rooliin. Seuraava haaste on näytellä Kari Tapion vaimoa, Pia Viheriävaaraa Olen suomalainen -elokuvassa. Se saa ensi-iltansa ensi vuoden syyskuussa.


Teksti:
Anne Pennanen
Kuvat:
Pasi Murto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!