fbq
Uutiset
05.01.2021 18:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Lola Odusoga
Vau, mikä arkistojen aarre! Lola Odusoga muisteli ensimmäistä kansainvälistä mallikilpailuaan upean bikinikuvan kera - katso!
Uutiset
05.01.2021 18:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Vuoden 1996 Miss Suomi ja mallilegenda Lola Odusoga, 43, muistelee Instagramin puolella ensimmäisiä kansainvälisiä missikisojaan.

Lola lisäsi Instagram-tililleen kuvan vanhasta kuvakalenterista, jossa hän poseeraa helmikuun kalenterityttönä. Julkaisun tekstistä käy ilmi, että Lola oli kilpaillut amerikkalaisessa mallikilpailussa vuonna 1996. Palkintona oli saada oma mallikuva kalenteriin.

Lue myös: Vau! Muodokas mallilegenda Lola Odusoga lataa tuoreiden bikinikuvien kera: "Älä yritä tehdä minusta jotain, mitä en ole"

Kuvassa Lola poseeraa upeissa kukkakuosisissa bikineissä rannalla. Kaunottaren hiukset on myös koristelut keltaisella kukalla.

- 25 vuotta sitten about päivälleen olin mun ensimmäisessä kansainvälisessä malli/kauneuskisassa Bahamalla. Puolta vuotta aiemmin olin jäänyt toiseksi Suomen Neito-kisassa, eli Miss World-edustuspaikka jäi multa sillon saamatta. Tänä päivänä voin todeta että ehkä ihan hyvä niin, Lola kirjoitti julkaisuun. 

Tämän kyseisen kansainvälisen kisan omisti Donald Trump, ja kisa kantoi nimeä American Dream Calendar Girl Model Challenge, joka oli osa suurta American Dream World -perhettä. Päädyin kisassa kalenteriin helmikuun tytöksi, jonkun matikalla se tarkoitti silloin kolmatta sijaa. Se onkin ainoa kisa, mistä olen saanut itselleni kruunun ihan kotiin asti. Lämmintä oli, kokemus oli vähintään silmiä avartava, ja taas oli oma naama joissakin lehdissä tuon saavutuksen jäljiltä. Vuosi 1996 oli kuitenkin vasta alussa...

Lue myös: Kuin ehostettu! Lola Odusoga, 42, täysin ilman meikkiä - kuva aiheuttaa Vau-efektin!

Lola viittaa kuvatekstinsä lopussa siihen, että hän voitti Miss Suomi -kilpailun pian tämän jälkeen. Hänet valittiin myös vuoden 1997 Miss Skandinaviaksi. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »