fbqVau! Muodokas mallilegenda Lola Odusoga lataa tuoreiden bikinikuvien kera: "Älä yritä tehdä minusta jotain, mitä en ole" | Seiska
Uutiset
18.08.2020 21:33
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Lolan albumi
Lola Odusoga
Vau! Muodokas mallilegenda Lola Odusoga lataa tuoreiden bikinikuvien kera: "Älä yritä tehdä minusta jotain, mitä en ole"
Uutiset
18.08.2020 21:33
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Lolan albumi

Missi ja mallilegenda Lola Odusoga, 43, avautuu mallimaailman kuvioista omien kokemusten kautta.

Lola kirjoittaa laajasti ja rehellisesti Seiskan blogissaan omista mielipiteistään ja omasta kropastaan.

- Vartalomallini on pysynyt aina samana, oli painoa enemmän tai vähemmän. Tiimalasimainen muoto ja mittasuhteet ovat pysyneet, vaikka koko onkin vaihdellut vuosikymmenten saatossa. Rakkaalle vartalolleni, mallin työkalulle, on tapahtunut paljon asioita ja muutoksia omasta tahdosta ja tekemisestä johtuen, ja seurauksena muistakin asioista. Ne syyt, tarinat, yksityiskohdat, koettelemukset, ilot ja muutokset ovat yksityisasioita, enkä ole velvoitettu niitä avaamaan, Lola toteaa.

Lue myös: Lola Odusogan Instagram-tili kaapattiin! "Yhtäkkiä mut heitettiin pihalle ja menetin 25 000 seuraajaa!"

Lola Odusoga

- Nuorenakaan en ollut unelmakokoinen malli. Reiteni eivät mahtuneet mallikoon housuihin, vaikka muuten mahduin. Minulle puettiin usein hame, jolloin vältyttiin reisiongelmalta. Olin jo nuorena kurvikas, enkä tarkoita rintoja. Notkoselkä, huomiotaherättävä vyötäron ja lantion suhde, lyhyt ylävartalo, pitkät raajat, lihaksikkuus ja kilpatanssiharrastus, ja siihen kun lisättiin vielä afrikkalaistyyppisen “jyrkkä” pakaran muoto, niin ongelmia riitti.

Lue myös: Kuin ehostettu! Lola Odusoga, 42, täysin ilman meikkiä - kuva aiheuttaa Vau-efektin!

Välillä Lolalta kysytään muun muassa hänen kuppikokoaan, painoaan tai mittojaan.

- Nämä ovat kaikki olleet aina yksityisasioita, paitsi mallina mitat kuppikokoineen olivat olennaiset, ja missikisoissa myös paino. Se oli silloin. Olen katsonut oikeudekseni olla kertomatta niitä ja mitä teen ja mitä en tee. Mikään ei velvoita minua jakamaan näitä tietoja, vaan salaisuuksia ja yksityisyyttä saa olla.

Lola Odusoga

- Olen kertonut lukemattomille naisille kuppikokoni ja mainos- tai muissa julkaisuissani käyttämieni asujen koot, se on normaalia. Samaan aikaan kieltäydyn kertomasta kuppikokoa miehille, koska se ei ole normaalia.

Lola on joutunut käymään keskusteluja myös yhteistyökumppaniensa kanssa.

- Alkuviikosta taistelin uimapukufirman kanssa. Heidän kokonsa loppuvat ennen minun toivekokoani. Vastaus asiaan oli “uskomme, että mahdut niihin”. Niin eräs stylistikin toi aina kuvauksiin itsepäisesti liian pieniä kokoja, koska uskoi että mahdun. Voi tulla uutisena: Se ei ole uskon asia!

Lue myös: Lola Odusoga jakaa grillausvinkkinsä: ”Sottaisuus sopii ulkokokkailuun!”

Lola Odusoga

- Edelleenkin, jos et ole varma koostani, kerron sen kyllä, jos kyseessä on työasia tai vaate, jota mainostan. Spekulointia rakastavalle kansalle ilouutinen, kaikkea vartalossani voi spekuloida hamaan tappiin asti, sillä faktoja en aio siitä jakaa, mutta kuvia sitäkin enemmän.

- Olen siis malli, muodokas ja kurvikas malli. Model with curves, ota tai jätä, mutta älä yritä tehdä minusta jotain, mitä en ole.

Lue koko blogipostaus lisäkuvineen tästä: "Olen kurvikas malli, ota tai jätä, mutta älä yritä muuttaa minua!"