Katso kuvat!
Anitra Ahtola

Vau, Anitra Ahtolan ja Jari Komulaisen poika tanssi MM-hopeaa: "Saat ihon kananlihalle"!

Uutiset | 08.12.2017 16:15

Tanssikouluyrittäjä, ex-missi Anitra Ahtola ylistää poikaansa Alex Komulaista Instagramissa.

Vasta 17-vuotias Alex voitti kansainvälisen tanssiorganisaation IDO:n Moderni-, baletti- ja jazz-tanssin MM-kisoissa Puolassa hopeaa miesten jazz-sooloissa.

- Mikä päivä! Sooloja on tanssittu ja rakas, rakas @alex_komulainen tanssi tiensä MM- finaaliin ja nappasi MM - hopeaa!!!!! Ihan mieltöntä, superia ja huikeeta!!!!!! Olet niin lahjakas tanssija ja läsnäolosi lavalla on käsinkosketeltavaa. Se tunne ja intensiivisyys, mikä esityksistäsi välittyy, saa katsojille kerta toisensa jälkeen ihon kananlihalle. Ja tuo taito, jota olet hionut treenitunteja säästämättä, niin huikealla tunnollisuudella ja energialla...Tämä kaikki palkittiin tänään hopeamitalilla!! Onnea rakas, ylpeä äiti hehkuttaa.

Alex on toiminut tanssikoulu DCA:n eli äitinsä Dance Center Anin opettajana vuodesta 2015. Hän aloitti tanssitunnit jo yksivuotiaana, ja palkintokaappiin on kertynyt runsaasti pokaaleita ja mitaleita eri tanssilajien SM- ja MM-kilpailuista. Hän voitti muun muassa jazz-tanssin junior-sarjan maailmanmestaruuden Puolassa vuonna 2015. Lahjakkaalla nuorukaisella on myös lastensarjan MM-titteli vuodelta 2011.

Axu-lempinimellä tunnettu komistus on tanssimisen lisäksi tehnyt myös mallintöitä, tv-ohjelmia, sekä tanssikeikkoja New Style Bustersin kanssa ja Isac Elliottin taustatanssijana.

Anitralla on avioliitostaan Assi Koiviston ex-miehen, liikemies Jari Komulaisen kanssa Alexin lisäksi myös poika Oscar. Jari Komulaisen jälkeen Anitra oli naimisissa Jouni Janatuisen kanssa, jolla oli edellisestä suhteestaan kaksi tytärtä.

Myös Jounin tytär Yasmin on ollut mukana MM-kisoissa ja tanssinut Anitran päivitysten mukaan duona modernia tanssia Axun kanssa.

Vanessa puolestaan avioitui viime kesänä jalkapalloilija Perparim ”Perpa” Hetemajn kanssa.

LUE LISÄÄ: Anitra Ahtolan tytärpuoli avioitui futistähden kanssa – vau, mikä morsian!

Anitralla ja Jouni Janatuisella on myös yksi yhteinen lapsi. "Pikku-Ani" eli Anina Janatuinen tuli samaisissa MM-kisoissa neljänneksi tanssimalla veljensä Axun tekemän koreografian.

 

Eihän tätä usko todeksi ❤️❤️❤️❤️❤️❤️???? Aivan huikeat tunnelmat tänään täältä Puolan MM-kisoista!! Äidillä on ollut tiukat paikat katsomossa, kun omat lapset ovat olleet lattialla. @pikku_ani tanssi sydämensä kyllyydestä veljensä tekemän koreografian ja saavutti MM 4. sijan, aivan käsittämättön saavutus todella kovatasoisessa kilpailussa. Vaikeaa keksiä sanoja, tanssit Anina aivan huikean hienosti, taitavasti ja läsnäolosi tuntui koko salissa Palkintojen jaon jälkeen Anina itki veljen turvallisessa sylissä onnen kyyneleitä ja toisti ”Mä en voi uskoa että tää on totta ” ❤️❤️?? @alex_komulainen n siskolleen tekemä koreografia oli vaativa, taidokas ja täynnä upeita yksityiskohtia. Tämä parivaljakko on jaksanut treenata yhdessä uutterasti ja ovat saavat toisistaan esille yhä huikeampia piirteitä.❤️???✨ Axu ja @yaziyaaz tanssivat itsensä duona MM 12. sijalle. Aivan huikea pari! Sisarusten tanssia oli vaikea katsoa silmien kostumatta, vuosien aikana heistä on kehittynyt niin upeita nuoria tanssijoita, jotka saavat katsojan tempautumaan tunnelmaan yhä uudelleen.❤️??? Olen niin ylpeä teistä kaikista rakkaat Anina, Axu ja Yassu, olette tähtiä.✨✨✨❤️❤️❤️ Onnittelut myös Vernalle 18. sijasta. Todella kova saavutus näissä karkeloissa, olet huikea tanssija. Onnittelut myös Axulle, joka koreografiallaan loi Vernalle hienot puitteet.❤️??? Muitakin hienoja suomalaissuorituksia on nähty tänään, Superisti onnea Mindy upeasta finaalin 6.sijasta moderni muodostelmissa.??Kaiken kaikkiaan täällä on todella kova taso. Tästä sitten pikkuhiljaa lepäämään ja valmistautumaan uuteen kisapäivään huomenna.?? IDO WORLD MODERN & BALLET & JAZZ CHAMPIONSHIPS 2017 #siblings #TeamFINLAND #teamdca #jazzandmodernworldchampionships #jazzworlds #modernworlds #worlddanceweek #worlddanceweek2017 #jazzdance #modern #contemporary #worldchampionships #idodance #idoworlddance #idowc2017 #worlds #ido #idoworlds #dcaperhe #fun #dca #tanssikouludca_official #tanssikouludca #paraspaikkaoppia #tanssikoulu #tanssi #dancer #werk #letsgo #❤️

A post shared by Anitra Ahtola (@aniahtola) on

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!