fbq
Uutiset
05.08.2018 10:03
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Citroën Suomi ja Marja Nyman
Adriana Gerxhalija tiiraili rallikuskeja.
Varikon tyrmäävin kaunotar? Perintöprinsessa Adriana Gerxhalija tiiraili rallikuskeja Jyväskylässä: Rennolla sinkkuasenteella mennään!
Uutiset
05.08.2018 10:03
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Citroën Suomi ja Marja Nyman

Citroën järjesti naisten rallireissun Jyväskylään Neste Ralliin. Talli oli järjestänyt vieraille hulppeat majoitukset Himokselta ja vip-kohtelun koko rallin ajaksi. Paikalla nähtiin useita julkisuudenhenkilöitä.

Lue myös: Sinkkuelämää viettävä Lotta Backlund: Olen junaillut muiden parisuhteita!

Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa Adriana Gerxhalija intoili rallien miestarjonnasta.

– En ole vielä päässyt tapaamaan kuljettajia. Rennolla sinkkuasenteella mennään, mutta pääasiassa nautimme reissusta naisten kanssa, Adriana kertoi.

Lue myös: Kreikan kuumimmat kaunottaret? Häikäisevän kauniit suomalaismissit toteuttivat ”uhkauksensa” – pistivät kunnolla ranttaliksi Rodoksella!

Kaahasin sorateillä!

Michaela Söderholm

Miss Suomi Michaela Söderholm hyppäsi Jyväskylässä ralliauton rattiin.

– Se oli todella hauskaa ja nautinnollista. Ensimmäisellä kierroksella pääsin 10-kertaisen Suomen mestarin Juha Salon kyytiin, ja kädet tärisivät jännityksestä. Sain kehut Salolta, kun menin ajamaan itse. Ei ajettu ojaan eikä auto sammunut, niin kuin monelle kävi, Michaela intoili.

Lue myös: Miss Suomi Michaela Söderholm keräsi katseita kesäjuhlissa: nyt on lyhyt mekko - kuva!

Ralli-into verenperintönä!

Leena Harkimo

Entinen kansanedustaja Leena Harkimo on elänyt rallihuumassa läpi elämänsä, sillä hänen isänsä ja veljensä ajoivat aikoinaan kilpaa.

– Olin ensimmäisen kerran Jyväskylän suurajoissa teini-ikäisenä. Edellisestä kerrastani ralleja katsomassa on varmaan kymmenen vuotta, Leena kertoi.

Lue myös: No nyt! Joel Harkimo ja Leena-äiti suunnittelevat yhteistä kesälomaa – haaveissa Lissabon, Keski-Eurooppa ja Alaska!

Isän mekaanikkona!

Sinuhe Wallinheimo

Kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo (kok.) nauttii joka vuosi kotikaupunkinsa rallihuumasta.

– Olen ollut ralleissa mukana 1970-luvulta asti, koska isäkin ajoi aikoinaan. Sain pikkupoikana vaihtaa hänen renkaitaan. Tapahtuma on ollut minulle aina aidosti iso juttu. Vauhti ja vaarallisuus kiehtovat.

Lue myös: Tyrmäävä näky! Kansanedustaja Sinuhe Wallinheimon Kaisa-vaimo, 49, on melkoinen bikinikaunotar - katso!