fbq
Uutiset
04.07.2018 14:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Timo Korhonen
Kaisa Wallinheimo ja Sinuhe Wallinheimo
Tyrmäävä näky! Kansanedustaja Sinuhe Wallinheimon Kaisa-vaimo, 49, on melkoinen bikinikaunotar - katso!
Uutiset
04.07.2018 14:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Timo Korhonen

Kansanedustaja ja entinen jääkiekkovahti Sinuhe Wallinheimo, 46, kesälomailee parhaillaan perheensä kanssa Espanjassa, Benalmadenan aurinkoisissa maisemissa.

Wallinheimo on viihdyttänyt someseuraajiaan sekä Instagramissa että Facebookissa lomakuvilla ja tähän asti kuvamateriaali on ollut painottunut vahvasti uima-altaan tapahtumiin.

Lue myös: Kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo julkaisi bikinikuvan vaimostaan: molemmat huimassa rantakunnossa - kuva!

 

Rankka laji.

Henkilön Sinuhe Wallinheimo (@swheimo) jakama julkaisu

Sinuhe on vitsaillut lomalta käsin myös perheensä ja itsensä kustannuksella. Esimerkiksi tiistaina hän julkaisi kuvan loma-asunnon keittöstä, jossa kansanedustaja poseerasi ilman paitaa. Kuvan taustalla näkyi likaisia astioita ja täysiä roskapusseja.

- Lomaillessa jonkun on kuitenkin aina hoidettava tiskit ja roskat. Se olen tietysti minä, Sinuhe kirjoitti kuvatekstiksi.

Samana päivänä Facebookissa Sinuhe puolestaan irvaili Kaisa-vaimolleen, joka parhaillaan kirjoittaa uutta terveyskirjaa. Kaisan Olenko riittävän hyvä tällaisena? Painonhallinnan polut -teoksen on määrä ilmestyä marraskuussa 2018.

Lue myös: Sinuhe Wallinheimon vaimo Linnan juhliin yli 110 000 euron koruissa!

Lue myös: Sinuhe Wallinheimon Kaisa-vaimo Linna-koruistaan: Kalleinta mitä olen ylläni pitänyt!

Sinuhe julkaisi kuvan, jossa bikineihin pukeutunut Kaisa-vaimo nautiskelee autuaasti auringosta uima-altaassa. Kuva paljastaa 49-vuotiaan ex-korkeushyppääjän olevan edelleen timanttisessa bikinikunnossa.

- Tehtäväjako oli selvä matkalle tullessa. Minä hoidan ja peuhaan lasten kanssa, jotta Kaisa saa kirjoittaa rauhassa kirjaa. Tässä salakuva kiireisestä kirjailijasta. Montakohan sivua tässä kuvassa valmistuu? Sinuhe irvaili kuvatekstissä.

Keskiviikkona Sinuhe julkaisi edellä mainituista kuvista kuvaparin Instagramissa.

- Näköjään vaimon ja mun loman tehtävänjako selvillä. Mulle roskat ja tiskit, vaimolle loikoilu.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »