Uutiset

Vappu Pimiän lisäksi Anne Kukkohovi ja monet muut suomalaiset julkkisnaiset joutuivat valeuutisen uhriksi: ”Hankala tehdä yhtikäs mitään!”

10.01.2019 07:41

Seiska uutisoi eilen (9.1.) Facebookissa vastaan tulleesta mainoksesta, jossa Vappu Pimiän väitettiin eroavan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman juontajan pestistä. Aika selvästi käy kuitenkin ilmi, että kyseessä on silkka huijausartikkeli, jonka avulla yritetään markkinoida ”ihmeitätekeviä" ihonhoitotuotteita.

Huijauksen uhriksi joutuivat myös monet muut suomalaiset julkkisnaiset. Ex-malli ja nykyinen kosmetiikka-alan yrittäjä Anne Kukkohovi esiintyy myös tietämättään kyseisessä artikkelissa. Artikkeliin on käytetty Annen tekaistua suoraa lainausta, jossa hän ”vannoo ihonhoitotuotteen nimeen”.

Anne ei ollut nähnyt mainosta, sillä hän käyttää Facebookia harvoin.

– Vastaavanlaisia feikkimainoksia on hyvin paljon, ja niille on hankala tehdä yhtikäs mitään, Anne toteaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Anne Kukkohovi mainoksessa.

Annen ex-puoliso ja nykyinen liikekumppani on varoitellut häntä kyseisistä sivustoista.

Joni tietää näistä asioista paremmin, mutta sen muistan hänen sanoneen, että tällaisille feikkiuutisille ja -mainoksille ei voi oikein tehdä mitään. Näiden takana ei välttämättä ole suoranaisesti edes henkilöitä vaan hakukoneet. Olen turtunut, enkä jaksa enää välittää tällaisista, Anne toteaa.

Myös heistä on uutisoitu luvatta

• Toimittaja Baba Lybeckin nimi ja suora lainaus esiintyi artikkelissa. Kuvassa hänen tilallaan komeili kuitenkin täysin tuntematon nainen.

• Myös näyttelijä Laura Malmivaara joutui huijauksen kohteeksi.

Baba Lybeck ja Laura Malmivaara huijausmainoksessa.

• Huijausartikkelin mukaan Krisse Salminen välttyi ”alamäeltä” käytettyään sivuston markkinoimaa ihonhoitotuotetta.

• Huijausartikkelissa laulaja Krista Siegfridsin väitetään käyttäneen tätä ihmeitä tekevää ihonhoitotuotetta.

Krisse Salminen ja Krista Siegfrids huijjausmainoksessa.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!