Uutiset
Podcast

Anne Kukkohovi selvisi raskaasta vuodesta: Suru menee aaltoina!

02.11.2018 19:20

Yrittäjä ja juontaja Anne Kukkohovi, 48, luottaa siihen, että elämä kantaa vastoinkäymisistä huolimatta.

Anne Kukkohoville kulunut vuosi on ollut raskas. Hänen äitinsä menehtyi syöpään ja pitkä avioliitto tuli tiensä päähän vuoden alussa.

− Usein ihmisille tulee elämässä kohtia, jolloin kaikki tapahtuu samaan aikaan. En ymmärrä, miksi niin käy. Tuli monta kuolemaa: avioero tuntuu tietynlaiselta kuolemalta, ystäväni menehtyi, ja sen jälkeen äitini. Ajattelin, että mitä vielä, otetaan kaikki iskut samaan syssyyn, Anne kertoo Seiskan Pinnan alla -podcastin haastattelussa.

Anne myöntää, että menetyksistä puhuminen on tuntunut ajoittain raskaalta.

− On se oma surun käsittely, sitten on se, mitä puhun toisille ihmisille. Välillä kirjoitan ystävilleni, että voin hyvin, mutta en jaksa keskustella asioista juuri nyt. Suru menee ihmisissä aaltoina. Kuuntelen paljon musiikkia, ja käyn asioita läpi sen avulla.

Kuuntele Annen podcast-haastattelu kokonaisuudessaan Spotifyssa:

 

Ihania muistoja

Annen ja hänen ex-miehensä Joni erosivat vuoden alussa, ja he muuttivat erilleen helmikuussa. Avioerosta päättäminen oli pitkä prosessi, jonka jälkeen oli hyvä pysähtyä pohtimaan asioita.

− Mielestäni kaikkien pitäisi harkita, kannattaako erota. On monia asioita, jotka voi korjata. Mekin korjasimme, mutta se ei loppujen lopuksi riittänyt. Aina on tutkittava itseään, ja mietittävä, mitä tämä kaikki opetti minulle.

Seitsemääntoista avioliittovuoteen mahtuu paljon hyviä ja onnellisia hetkiä, ja niitä Anne haluaa vaalia.

− Meillä on paljon ihania muistoja, eikä kukaan voi poistaa niitä.

Kuuntele Annen podcast-haastattelu kokonaisuudessaan Youtubessa:

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Eva-Liisa Orupöld
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!