Uutiset
Katso videot!

Vappu Pimiä täytti 40 vuotta – haastoi itsensä merkkipäivänsä kunniaksi: ”Jumankeuta!” - katso!

17.05.2018 08:49

Juontaja Vappu Pimiä juhli 40-vuotissyntymäpäiväänsä eilen keskiviikkona (16.5.). Juontaja hehkutti nelikymppisen elämää Instagram-tilillään.

Tänään tuli 40 mittariin, ei en täyttänyt 28 tai 32, vaan täytin 40 ja olen siitä ihan hiton ylpeä! Sanotaan, että 40 on uusi 20, ei ole! Mä en ikimaailmassa haluaisi olla enää 20! Näin kahden tunnin kokemuksella, tää nelikymppisen elämä on tosi jees, Vappu kirjoitti.

 

Haastava tavoite

Urheilullinen Vappu asetti itselleen tavoitteen viime joulukuussa, ja hän halusi onnistua leuanvedossa edes kerran ennen syntymäpäiväänsä.

PT:n kanssa ollaan menty sitä kohti siitä asti, mutta kuukausi sitten oltiin vielä tosi kaukana. Sitten sain maailmanlopun flunssan ja treenitaukoa tuli 3vkoa juuri ennen h-hetkeä. Tajusin, etten tule saamaan sitä yhtä leukaa ja minulle jostain tavoitteesta luopuminen on, no ei helppoa... Eilen menin treenaamaan ja päätettiin kuitenkin kokeilla. Kaksi ekaa yritystä oli täysin onnettomia räpellyksiä. Sitten päätin, nyt muuten vedän sen yhden leuan, maksoi mitä maksoi. Ja videosta löytyy lopputulos!

Ja kuten videolta näkyy, onnistuu Vappu tavoiteessaan kovan yrittämisen jälkeen.

− Jumankeuta, häkeltynyt juontaja huudahti videolla.

 

Tänään tuli 40 mittariin, ei en täyttänyt 28 tai 32, vaan täytin 40 ja olen siitä ihan hiton ylpeä! Sanotaan, että 40 on uusi 20, ei ole! Mä en ikimaailmassa haluaisi olla enää 20! Näin kahden tunnin kokemuksella, tää nelikymppisen elämä on tosi jees. Ainoa asia mikä meinasi korveta, oli kun sain päähäni joulukuussa, että minun pitää vetää elämäni ensimmäinen leuka ennen kuin täytän 40. PT:n kanssa ollaan menty sitä kohti siitä asti, mutta kuukausi sitten oltiin vielä tosi kaukana. Sitten sain maailmanlopun flunssan ja treenitaukoa tuli 3vkoa juuri ennen h-hetkeä. Tajusin, etten tule saamaan sitä yhtä leukaa ja minulle jostain tavoitteesta luopuminen on, no ei helppoa... Eilen menin treenaamaan ja päätettiin kuitenkin kokeilla. Kaksi ekaa yritystä oli täysin onnettomia räpellyksiä. Sitten päätin, nyt muuten vedän sen yhden leuan, maksoi mitä maksoi. Ja videosta löytyy lopputulos! 😀💪Tämän innoittamana jatkan foliohattuilua entistä vahvemmin: pyydä niin saat, päätä niin teet! Valtaisat kiitokset kaikista onnitteluista, joita olen eri kanavia myöten tänään saanut!❤️🙏💪#bdaygirl #40andfabulous #synttärityttö

Henkilön Vappu Pimiä (@vappendaali) jakama julkaisu

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!