Vankilasta vapautunut vapaaottelulegenda Mika ”Immu” Ilmén hylkäsi päihteet ja jengielämän – ”Asiat menevät paremmin niin!”

Uutiset | 03.10.2019 21:02

Seiska kertoi viime syksynä, että entinen vapaaottelutähti Mika ”Immu” Ilmén, 48, vapautui Sörkan vankilasta istuttuaan siellä vuosien tuomion törkeästä huumausainerikoksesta. Immu nousi julkisuuteen vuonna 2010 Jim-kanavan Sali-ohjelmasta.

– Olin jo ohjelman kuvausten aikaan Cannonball MC:n kunniajäsen, mutta se salattiin katsojilta. Kun jouduin tutkintavankeuteen, olin hierarkiassa jo kakkosmies eli asekersantti, Immu paljasti.

Lue myös: Huumetuomion kärsinyt ex-vapaaottelija Mika Ilmén avautuu menneisyydestään: Olin prätkäjengin asekersantti!

Seiska tapasi Immun uudestaan viime viikolla. Hyväntuulinen mies kertoi elämän hymyilevän.

– Elämä maistuu just nyt tosi hyvälle, vaikka se on kovin erilaista. En dokaa enää enkä näe vanhoja kavereitani, mutta asiat menevät paremmin niin. Kyllä tämä siis Sörkan pikilattian voittaa!

Päivittäin yhä treenaava Immu jätti jengielämän lisäksi päihteet.  – Kun ottaa kymmenen erää raskaansarjan nyrkkeilijän kanssa, niin se nollaa pään paremmin, Immu nauraa.
Päivittäin yhä treenaava Immu jätti jengielämän lisäksi päihteet.  – Kun ottaa kymmenen erää raskaansarjan nyrkkeilijän kanssa, niin se nollaa pään paremmin, Immu nauraa.

 

Lue myös: Cannonballin ex-upseeri myy gangsterikorunsa pois – kaulaketjussa huimat 288 timanttia – ”Noloa pitää tämmösiä!” - katso kuva!

"Peura ajovaloissa"

Vankilasta vapauduttuaan Immu pääsi tekemään töitä Radio Citylle.

– Olin silloin kuin peura ajovaloissa. Tajusin sen vasta, kun olin saanut etäisyyttä vankilaan. Oli tosi tärkeää, että pääsin heti ihmisten kanssa touhuamaan enkä jäänyt peiton alle käpertymään.

Puolen vuoden koeaika sujui moitteettomasti.

– Menin Sörkkaan, jossa jalkapanta otettiin pois, ja sitten sanottiin vaan ”moido”. Vähän ihmettelin, ettei ollut kakkukahveja, kun monta vuotta kuitenkin tuli lusittua.

Lue myös: Koevapauteen päässyt ex-vapaaottelija Mika Ilmén karuista vankilaoloista: Pikilattia ja paljuselli!

Immu on vapauduttuaan kritisoinut jengielämää. Hän myös sanoo sen olevan osaltaan historiaa.

– Kukaan ei ole houkutellut mua takaisin, enkä ole sinne kaivannutkaan.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!