Hyppää pääsisältöön
Jari Aarnio

Vankilassa istuva Jari Aarnio tienasi muutaman tonnin - vanki voi ansaita pari euroa päivässä

Helsingin huumepoliisin entinen päällikkö, törkeistä rikoksista vankeustuomiota istuva Jari Aarnio tienasi viime vuonna 4373 euroa. Pääomatuloja hänelle ei kertynyt.

Lokakuussa Aarnio kertoi MTV:n haastattelussa, että hänet on sijoitettu suljetulle osastolle, vaikka hän haluasi suorittaa tuomionsa normaaliosastolla. Suljetulla osastolla lusiminen tarkoittaa, että vanki ei pääse osallistumaan työtoimintaan tai koulutukseen. Näin ollen Aarnion päiväansio suljetulla osastolla on 1,60 euron suuruinen käyttöraha.

Näin kovissa oloissa ex-poliisi Jari Aarnio kärsii tuomiotaan - kertoo MTV:n haastattelussa päivärytmistä: "Aktiviteettien puute on sairasta"

Jos Jari Aarnio pääsee myöhemmin normaaliosastolle ja voi osallistua työtoimintaan, nousee vankitulo verottoman toimintarahan myötä 3-4 euroon päivässä. Jos vanki alkaa opiskella, hän voi hakea opintorahaa, jonka myöntäminen saattaa katkaista käyttö- ja toimintarahan maksatuksen. 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!