fbqValtion koronakasvoksi ryhtynyt Sara Sieppi biletti ilman maskia – paljastavat paparazzikuvat Seiskassa! | Seiska
Sara Sieppi

Valtion koronakasvoksi ryhtynyt Sara Sieppi biletti ilman maskia – paljastavat paparazzikuvat Seiskassa!

Uutiset | 04.02.2021 06:02

Seiskan toimitukseen on tupsahdellut säännöllisesti vinkkejä julkkiksista, joita eivät tunnu koronasuositukset kiinnostavan. Vinkit ovat usein liittyneet tilanteisiin, joissa julkkis on laiminlyönyt maskin käytön julkisella paikalla.

Tuorein esimerkki välinpitämättömyydestä saatiin viime viikolla, kun julkkisseurue juhli railakkaasti syntymäpäiviä Helsingissä. Seurueeseen kuuluivat muun muassa sometähdet Sara Sieppi ja Sabina Särkkä sekä autourheilija Emma Kimiläinen ja takavuosien BB-tähti Sauli Koskinen.

Lue myös: Oho, missikaunotar Sara Siepiltä yllättävä ilmoitus somessa: "Nähdään viikon päästä"

Seurue aloitti juhlimisen helsinkiläisessä huippuhotellissa, jonka jälkeen he siirtyivät illalliselle Muru-ravintolaan. Aterioinnin päätyttyä konkkaronkka lähti tepastelemaan tiiviissä ryppäässä Fredrikinkatua pitkin. Nauru raikui, ja someen ilmestyi toinen toistaan vauhdikkaampia videoita.

Yhteistä kaikille juhlijoille oli se, ettei kukaan käyttänyt maskia.

Lue myös: Uhkeat bikinikuvat! Missikaunotar Sara Sieppi yllätti ystävänsä hemmottelupäivällä – Rosanna Kulju oli kaverinsa suunnitelmista täysin pimennossa

Pakkautuivat baariin

Lopulta seurue päätyi The Riff -ravintolaan drinksuttelemaan. Juhlatunnelma kohosi entisestään, mutta paparazzin havaintojen mukaan kukaan julkkisbilettäjistä ei käyttänyt maskia eikä turvaväleistä ollut tietoakaan.  

Lue myös: Fantastinen näky! Sara Sieppi poseeraa häikäisevän kauniina paljastavassa bleiserissä: "Niin upea!"

Nolo yhteensattuma

Maskitta rellestäminen on Saralle varsin noloa, sillä synttäribileitä seuranneena päivänä valtioneuvosto julkaisi Instagram-tilillään kuvan, joka paljasti Saran ryhtyneen valtion koronamannekiiniksi.

Näyttävässä studiokuvassa Sara poseeraa musta maski kasvoillaan, ja saateteksti kertoo viidestä koronan tärkeimmästä torjuntakeinosta, kuten maskin käytöstä ja turvaväleistä.

Lue myös: Ohhoh, Sara Sieppi myönsi olevansa ihastunut nainen: "Järki haluaisi sanoa muuta, mutta..."

Valtioneuvoston kansliasta kerrottiin Seiskalle, että Sara tuli mukaan kampanjaan tammikuussa. Valtioneuvoston mukaan kampanjaan on pyritty valitsemaan sellaisia julkkiksia, jotka sitoutuvat noudattamaan koronasuosituksia.

Katso paparazzikuvat Saran ja julkkisystävien bileillasta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Seuraa Seiskan paparazzi Panu Hörkköä Instagramissa!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!