Vakava auto-onnettomuus vei Jasmin Voutilaisen sairaalahoitoon – ”Tapahtuma tuli uniini!”

Uutiset | 07.10.2019 06:41

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Jasmin Voutilainen, 24, joutui viime keväänä vakavaan auto-onnettomuuden, jonka seuraksena hän joutui sairaalahoitoon. Tuolloin hän kertoi selvinneensä kolarista ilman vakavia fyysisiä vammoja.

– Tutkimukset on tehty ja mitään ei ole murtunut, toki kivut silti ovat kovat. Psyykkiset kolhut ovat jotenkin sitäkin kovempia ja olen superjärkyttynyt ja ahdistunut, Jasmin kertoi maaliskuussa Instagramissa.

Lue myös: Salkkarit-kaunotar Jasmin Voutilainen avautuu missitaustastaan – ”En lähtisi enää mukaan kauneuskilpailuihin!”

Läheltä piti -tilanne on jäänyt kirkkaana Jasminin mieleen.

– Kolarin jälkeisenä yönä tapahtuma tuli sairaalassa uniini, mutta en näe siitä enää unia. Minulla jäi kuitenkin pieni pelko ajamista kohtaan. Mietin nykyään aina auton kyydissä, etteihän nyt tapahdu mitään ikävää. En kuitenkaan halua elää pelon kanssa, joten hyppäsin pian onnettomuuden jälkeen autonrattiin.

Lue myös: Piinaava sairauskierre! Salkkarit-kaunotar Jasmin Voutilainen kärsii selkäkivuista – ”Vieläkin selvitetään, mistä oikein on kyse!”

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!