fbq
Uutiset
06.10.2019 19:27
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Timo Korhonen
Jasmin Voutilainen kärsii selkäkivuista.
Piinaava sairauskierre! Salkkarit-kaunotar Jasmin Voutilainen kärsii selkäkivuista – ”Vieläkin selvitetään, mistä oikein on kyse!”
Uutiset
06.10.2019 19:27
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Timo Korhonen

Näyttelijä Jasmin Voutilainen, 24, nousi julkisuuteen sijoituttuaan vuoden 2018 Miss Helsinki -kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Pian kauneuskilpailun jälkeen hän pääsi koekuvausten kautta Salatut elämät -sarjaan.

Lue myös: Salkkarit-kaunotar Jasmin Voutilainen avautuu missitaustastaan – ”En lähtisi enää mukaan kauneuskilpailuihin!”

Jasmin myöntää olleensa ennen näyttelijäkaartiin liittymistä suuri Salkkarit-fani.

– Jopa niin suuri, että kävin vuonna 2011 avustamassa sarjassa. Katson vielä tänäkin päivänä sarjaa aktiivisesti.

Lue myös: Salkkarit-povipommi Jasmin Voutilainen myönsi vihdoin suhteensa Love Island -komistukseen: ”Emme halunneet tehdä numeroa!”

Hän on sopeutunut hyvin näyttelijäporukkaan ja sarjan tuomaan julkisuuteen.

– Kauneuskilpailun jälkeen sarjan tuoma julkisuus tuntuu mukavalta, koska se on osa työtä! Missinä minun piti olla antamassa itsestäni ja tekemisistäni huomattavasti enemmän haastatteluja. Olen sosiaalisessa mediassa avoin, mutta minulla ei ole hinkua paistatella lehtien sivuilla.

Sosiaalisessa medissa Jasmin on kertonut seuraajilleen muun muassa kärsivänsä terveysongelmista, jonka takia on joutunut käymään useita kertoja sairaalassa tutkimuksissa.

– Minulla on ollut selkäongelmia. Vieläkin selvitetään, mistä oikein on kyse.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »