Vain elämää -tähti Erin Anttila musiikkialan varjopuolista: ”Tämä on vaikea kysymys…!”

Uutiset | 16.10.2019 06:42

Menestyksekästä soolouraa luoneen Erin Anttilan, 42, elämässä on tapahtunut paljon sitten edellisen Vain elämää -visiitin. Hänet nähtiin Nelosen supersuositussa musiikkiohjelmassa syksyllä 2012, jonka jälkeen heleä-ääninen tulkitsija on pyöräyttänyt kaksi levyä ja lasta.

Lue myös: Erin avautuu Vain elämää -ohjelmassa - irlantilainen äiti saapui Suomeen 60-luvulla, sedältä raju rasisistikommentti: "En ole koskaan koskenut ulkomaalaiseen, enkä aio..."

Koska myös Erinin mies Vesa Anttila on muusikko, pariskunnan ei tarvitse hikoilla hihnalla perinteisesti kahdeksasta viiteen. Vapauksista ja joustavuudesta huolimatta Erin ei lähtisi tyrkyttämään muusikonuraa lapsilleen.

– En suosittele! Ehkä ennen ajattelin, että olisihan siistiä, jos lapsetkin olisivat muusikkoja. Mutta nyt kun on omia lapsia, niin asiaan suhtautuu tavallaan järkevämmin. On tässä maailmassa niin paljon helpompiakin aloja kuin musiikkiala.

Musiikkibisnes voi olla raadollista, mutta Erin ei jaksa stressata ulkonäköpaineista tai ikävistä kommenteista. – Aika vähän tulee mitään törkyviestejä. En väitä, ettenkö välittäisi niistä, mutten itse ajattele muista niin.
Musiikkibisnes voi olla raadollista, mutta Erin ei jaksa stressata ulkonäköpaineista tai ikävistä kommenteista. – Aika vähän tulee mitään törkyviestejä. En väitä, ettenkö välittäisi niistä, mutten itse ajattele muista niin.

Lue lisää: Vain elämää -tähdet eri linjoilla jälkikasvunsa uravallinnoista! Elastisen lapsi harjoittelee räppäämistä – Erin Anttila: ”On niin paljon helpompiakin aloja!”

Ulkonäköpaineita?

Musiikkialassa on myös varjopuolensa. Menestyminen ja leveästä leivästä nauttiminen on kaikkea muuta kuin itsestään selvää. Lisäksi keikkaelämä vaatii veronsa, ja kova musiikkibisnes voi asettaa muunkinlaisia paineita, kuten ulkonäköön liittyviä.

Onko Erinillä kokemusta moisesta?

– Tämä on vaikea kysymys… Tavallaan joo, mutten itse katso muita ihmisiä ulkonäöllisesti kriittisin silmin. Pyrin näkemään itseni samalla tavalla. Ajattelen niin, että olen mitä olen, ja sillä hyvä!

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto ja Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!